Alanya Otel Fiyatları Nasıl?

Alanya Otel Fiyatları Nasıl?
Harika bir tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi de Alanya! Antalya’nın en popüler ilçesi olarak dikkat çeken Alanya; deniz, kum ve güneş üçlüsünü vaat ediyor.

Harika bir tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi de Alanya! Antalya’nın en popüler ilçesi olarak dikkat çeken Alanya; deniz, kum ve güneş üçlüsünü vaat ediyor. Burada yaz tatili yapmak yalnızca Türklerin değil dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanların da hayali! Alanya; Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında dolup taşıyor. Otellerde yer bulmak neredeyse imkansız! İnsanlar; hakkında bilgi almak istiyorlar.

Alanya Otel Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Alanya; faydalanmasını bilene büyük imkanlar vaat eden bir ilçe! Siz de iyi bir tatil yapmak adına gözü kapalı bir şekilde Alanya’ya gelebilirsiniz. Ancak, her şeyden önce, tatiliniz sırasında Alanya’da nerede kalacağınızı belirlemelisiniz. Alanya otelleri; farklı özellikleriyle dikkat çeker. Herkesin ihtiyacına ve bütçesine uygun bir otel bulması işten bile değildir. Alanya’da son derece lüks otellerin yanı sıra uygun fiyatlı ve mütevazi oteller de bulabilirsiniz.

Alanya otel fiyatları; birçok kriterden etkilenir. Her şeyden önce, otelin yıldız sayısına bakılmalıdır. Alanya’daki otellerin birçoğu uluslararası standartlarda hizmet verir. Beş yıldızlı otellerin sayısı bir hayli fazladır. Bu otellerin fiyatları tahmin edebileceğiniz gibi yüksektir. Ancak, biraz araştırma yaptığınız takdirde butik veya üç yıldızlı gibi daha uygun fiyatlı otellere de rastlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, otellerin hangi konsept ile hizmet sunduğu da fiyatlar üzerinde etkilidir. Alanya otelleri; genellikle her şey dahil ya da ultra her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bir başka deyişle, otel müşterileri; yalnızca konaklama için ücret öderler. Bilhassa yeme içme için ceplerinden para çıkmaz. Bu tür otellerin fiyatları daha yüksektir. Ancak, yalnızca oda artı kahvaltı hizmeti sunan otellerin fiyatları uygundur.

; otelin konumundan da etkilenir. İlçe merkezinde yer alan, denize sıfır, tarihi ve doğal güzelliklere yakın bir otel için istenen ücret yüksek olacaktır. Bu tür otellere duyulan talep daha fazladır. Ancak, tatiliniz boyunca otelde kalacaksanız ve ulaşımı dert etmiyorsanız ilçe merkezine daha uzak olan bir yerde kalabilirsiniz. Otelin müşterilerine sunmuş olduğu imkanlar da önemli! Otelin ücretsiz internet ve otoparkının varlığı, SPA, fitness ve güzellik merkezinin var olup olmadığı, yeme içme seçenekleri, çocuklar için etkinliklerin varlığı gibi detaylar da fiyatlar üzerinde etkilidir.

Uygun Fiyatlı Alanya Otelleri

  • Kleopatra Carina Hotel: En ucuz Alanya otelleri arasında ilk sıradadır. Ancak, benzer isme sahip birden çok otel vardır. Bu yüzden, otelin isminin başında Kleopatra olup olmadığına bakılmalıdır. Bu otel; her ne iki yıldızlı olsa da hizmet kalitesi ile dikkat çeker. Kleopatra Plajı’na yakındır.
  • Palmiye Beach Hotel: Alanya otel fiyatları yüzünden tatil yapamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kleopatra Plajı manzarasına sahip olan bu otelde konaklamak ciddi bir ayrıcalıktır.
  • Yeniacun Apart Hotel: Bilhassa aileler için uygun bir oteldir. Fiyatı son derece uygundur.