Ankaralı gençlere belediyeden büyük jest! Gençlerin yeni mekanı burası olacak

Ankaralı gençlere belediyeden büyük jest! Gençlerin yeni mekanı burası olacak
Ankara Büyük Şehir Belediyesi yeni öğrenci dostu projesiyle öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Ankaralı öğrenciler için yeni bir toplanma adresi karşınızda. İşte detaylar…

Ankara Büyük Şehir Belediyesi öğrenciler için hayata geçirdiği yeni projesi ile gençlere yeni bir toplanma merkezi yaptı. Modern ve teknolojinin birleştiği yerin adı ‘ Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’.

YENİ NESİL GENÇLİK MERKEZİ

Genç akademik kafe

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilere katkı sağlayan yeni projeleriyle gençlerin önünü açmaya devam ediyor. Sıhhiye Çok Katlı Otopark altında bulunan boş alan değerlendirilerek gençlik merkezi haline getirildi. İçerisinde kafeteryalar, eğitim alanları ve kütüphane gibi çeşitli bölümler içererek internet hizmeti verecek olan bu yerin adı ‘ Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’ oldu.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yeni proje kapsamında yenileme ve onarım çalışmalarının tamamlanması ile yeni nesil gençlik merkezine dönüştürüldü.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İMKANLAR

Yeni nesil gençlik merkezi çevresinde bulunan üniversitelere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Öğrenciler için imkanları bol olan gençlik merkezi İngilizce eğitim vereceği iddialar arasında yer almakta.