"Voleybolun Altın Çağı"

"Voleybolun Altın Çağı"

Burada da hepimiz onu çok sıcak karşılıyoruz. Maç bitiminde tribünlere yanaştı ve onlara da aynı sevgiyi verdi. O bizim çok değerli arkadaşımızdır. Tüm takım arkadaşlarım gibi ben de onunla aynı takımda olduğum için mutluyum.

"Voleybolun Altın Çağı"

Sen Fenerbahçe ve milli takım için önemli bir isimsin. Voleybol Türkiye'de patlıyor. PekiVoleybol son yıllarda  yükselişte. Çok mutluyum. Galatasaray ile derbi  oynadık. Ev sahibi maçlarında tek bir boş koltuk görmedim. O hepimiz için çok değerli. Voleybolun ülke geneline, hatta Avrupa'ya ve tüm dünyaya yayılması için çok çalışıyoruz. Bu alanda ne kadar başarılı olduğumuzu görmekten çok mutlu ve gururluyum. Altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Bu dönemde olduğum için  mutluyum. Daha da ileri gitmesi hatta çıtayı yükseltmesi için her şeyi yapacağız. Hem kulübümle hem de milli takımla takım arkadaşlarıma elimden gelen en iyi şekilde destek vermeye devam edeceğim.

Trabzonspor scouting tim yetkilisi, Brezilya'da geçirdiği 2 hafta boyunca birçok maçı takip etti ve bu önemli isimleri kulübe geri kazandırdı. Yönetimin kaptan Fluminense Nino'ya da isim verdiği bildirildi. Devre arasında savunmasını güçlendirecek olan Karadeniz kulübüne, 25 yaşındaki Brezilyalı stoperin mali durumunun sorulduğu bildirildi. Sorun yaratan sadece oynatıcının yüksek maliyetidir.

Fenerbahçe'nin de Nino ile ilgilendiği söyleniyor Nino'nun kulüple halen 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor ve şu anki değeri 7 milyon euro. Brezilya basını, Trabzonspor'un yanı sıra koyu sarı-lacivertlilerin de bu oyuncuyu kiralamayı düşündüklerine ancak Fluminense'nin yüksek fiyatlı tavsiyesinden vazgeçmeyeceğine dikkat çekti.

Lincoln Henrique, Fenerbahçe'nin Youtube kanalından bir açıklama yaptı. Brezilyalı oyuncu, "Buraya geldiğimde beni en çok şaşırtan şey Fenerbahçe'nin Türkiye'de ve yurt dışında temsil ettiği büyüklüktü. Türkiye'de oynayan arkadaşlarım var. Bana Fenerbahçe hakkında çok şey anlattılar ama Fenerbahçe'nin yaptığı şeyi tercüme etmek tamamen başka bir şeydi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, takım arkadaşlarını övdü. D'Arda Güler, “Çok üst düzey bir oyuncu. İnanılmaz bir potansiyeli var" dedi Lincoln ve İrfan Can Kahveci için "ortalamanın üzerinde bir yeteneği var. "