İğneyle sahaya çıkan Icardi için teknik heyetten planlama

İğneyle sahaya çıkan Icardi için teknik heyetten planlama
Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi sakatlığı ile gündemdeyken, teknik heyet iğneyle sahaya çıkan Icardi'nin, Kasımpaşa maçında sağlık durumu riske edilmeyip, dinlendirileceği bildirildi.

Galatasaray, ligde cuma günü evinde Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda gündemin ilk maddesi topuğundaki ağrıları süren Mauro Icardi.

Beşiktaş derbisinde bileğine darbe alan Arjantinli forvet yoğun bir tedavi programının ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih ve ligdeki Çaykur Rizespor maçlarında sahaya iğneyle çıktı. Icardi, süren ağrıları nedeniyle Florya’daki antrenmanların tamamında takımla birlikte çalışmıyor.

8bd2b42107be48f3b0e3f88caa31031e.jpg

İĞNEYLE SAHAYA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Galatasaray sağlık heyeti, kasım ayının ortasında lige verilecek milli arada 30 yaşındaki futbolcunun tamamen iyileşmesini planlanıyor. Sarı-kırmızılılar, milli araya kadar, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor’la 3 kritik maça çıkacak. Arjantinli yıldızın, iğneyle sahaya çıkması bekleniyor.

Ancak bu durumun Icardi’nin sakatlığının daha uzun sürmesine yol açabileceğinden endişe ediliyor. Teknik heyet, Icardi’yi Kasımpaşa maçında riske etmeyip dinlendirmeyi planlıyor.