Transfer konusunda sürpriz bir karar aldı

Transfer konusunda sürpriz bir karar aldı

İngiltere rotasını bozan siyah-beyazlılar, Newcastle United'da forma giyen Joanjo Shelvey'i resmetti. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için bir teklif hazırlanıyor.  Premier Lig takımlarından Newcastle'da forma giyen Jojo Shelvey, forvet transferini tamamlayan Beşiktaş'ın artık orta saha ve kanat takviyelerine yönelmesiyle listeye girmeye aday isimlerden biri.

Siyah-beyazlıların, 30 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusunun bu sezon sonunda sona eren sözleşmesinden yararlanarak Ada'ya takım teklifleri yaptığı söyleniyor. 1,84 boyundaki bu futbolcuya teklifin 2,5 ila 3,5 milyon euro arasında olduğunu unutmayın. Sezon başında 2 aylık sakatlığı var, dolayısıyla formda değil.

Bu sezon sadece 5 maçta tek şansı olan Shelvey'in normal oynaması halinde toparlanabileceğine inanan siyah beyazlıların, oyuncunun menajeri ile iletişime geçmeye hazırlandığı da bildirildi. Hükümetin elindeki bazı yabancıları da feda ettiği ve bu nedenle Shelvey'e yol açmayı düşündüğü söyleniyor.

Siyah Beyazlı ekiplerin gündemine  Serie A ekiplerinden Torino'dan İsviçreli defans oyuncusu Ricardo Rodriguez'i koyduğunu belirtmek gerek. Sol bek, sol bek ve orta saha sol bek oynayabilen çok yönlü oyuncu için Botts ile görüşmelerin başladığı söyleniyor. Beşiktaş'ın, Dünya Kupası'nda İsviçre milli takımını da temsil eden Rodriguez için  2 milyon avroluk bir bütçe ayırdığı bildirildi.

16 Ocak Pazartesi günü dünyada ve Türkiye'de yapılacak yarışlarla heyecan devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan, Beşiktaş taraftarları için esprili bir şekilde, "Eski İnönü'de oynamayı seviyorum. Orada rüzgâr güzel ve çok küfür ediyorlar. Çok güzel." Milli takım ve Galatasaray efsanelerinden Arda Turan, YouTube'da yaptığı programda Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtladı.

"İnönü'ye güzel yemin ettiler, harikaydı"

Arda Turan, Beşiktaş derbisi hakkında şunları söyledi: "Eski İnönü'de oynamayı çok sevdim, çok iyiydi. Mayıs ayında çok güzel bir maçtı. Harika bir deplasman maçı falan. Güzel rüzgarlar... ve güzel bir küfür falan. İfadesini kullanmak için. BEŞİKTAŞ'ın zengin kulübü dikkat çekiyor Gençlerbirliği maçında Beşiktaş yedek kulübesi ekrana geliyor. Kulüpte Quaresma, Pepe, Adriano, Talisca ve  Love var.