Trabzonspor'da futbolculardan Abdullah Avcı´ya 'Öğretmenler Günü' tebriği

Trabzonspor'da futbolculardan Abdullah Avcı´ya 'Öğretmenler Günü' tebriği

Engelli oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle altyapıya sahip oyuncuların da katıldığı antrenmanda, idmanda dinamik ısınma, denge ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirildi.Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular,  Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teknik heyete  çiçek takdim etti.

Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Cumhuriyetin 100. yılı anısına Anadolu'da 100 kız çocuğumuz olacak Okul Müdürü Mustafa Kemal Atatu Erker, geleceğe güvenle bakıyor. Cumhuriyet", "Fenerbahçe futbolu olarak ekibi; ait olduğu toplumun en güçlü kesimi, duygu sahipleri, Cumhuriyetin Feneri, ülkesinin değerleri ile takip ettiği ve bundan sonra da takip edeceği kulübümüzün coşkusunu gururla kucaklıyoruz. babasının izinden gidiyor.

Nebahçe'nin kalbimizde yeri var ve bu konuda da sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.Sahada, sokakta milyonlarca taraftar için bir mutluluk hazinesi olduğumuzu bilmek. ve hatta dünyada bile bu ülke insanlarının her daim müreffeh, çağdaş ve çağdaş durumunun tek aracısı olan Cumhuriyet'e doğru hep birlikte adım atıyor, savaş meydanında sonuna kadar savaşmaya devam ediyoruz.

Bu güzel ülkenin, bu fedakâr milletin, Yüce Önder Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bir çağ ilkin Anadolu’da başlamış olan, Cumhuriyet’le taçlanan mücadelesine minnet, saygı ve bağlılığımızı göstermek adına; geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nde; “Anadolu’da Bir Kızımız Var” diyoruz,

Kendi ayaklarının üstünde durmayı başaran, kuvvetli hanımefendilerin yetişmesine bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına, Anadolu’da 100 kız öğrencinin Cumhuriyet Bursu ile yanında olacağımızı gururla duyuruyoruz!

Cumhuriyetin 100. senesinde, hayallerini gerçekleştirmek için çabalayan kız öğrencilerin yanında olarak bu mevzuda milyonlara örnek olmak istiyoruz.

Uzun senelerdir, ülke genelinde bilhassa bayanlar, kız çocuklarına eğitim, burs, meslek edindirme adına katkıda bulunan Modern Yaşamı Destekleme Derneği ile atacağımız bu adımın, imkânı olan hepimiz için bir vesile olmasını umuyor ve diliyoruz.”

Bugün saat 16.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla çalışmalarına başlamış olacak olan Beşiktaş , 5-18 Aralık tarihleri içinde Antalya Gloria Sports Arena’da kamp meydana getirecek. Siyah-beyazlılar, Antalya kampı öncesinde İstanbulspor ve Fatih Karagümrük ile Antalya kampında ise Charleroi ve Westerlo kulüpleriyle hazırlık maçları oynayacak.