Süleyman Seba ne kadar güçlü olursa olsun yönetim kuruluna öyle davranmıyordu

Süleyman Seba ne kadar güçlü olursa olsun yönetim kuruluna öyle davranmıyordu

Odasında oturup  kahve içtik ve birlikte çalışmak istediğimizi düşündük, neden tek başımıza bu kadar büyük bir anlaşma yapalım? Rahmi Koç'un toplantıya katılmaması halinde yönetim kurulu üyeliği düşer. O zaman haklarını savunursa. Ethem Sancak'tan daha mı az eder? Ethem Sancak canlı yayında Beşiktaş'ı satın alacağını söyleyerek ihracat yapması istendi. Hukuka uygun bir karar aldık. Ardından hissedarlar toplantısında. Başkan  duruma müdahale etti ve olay kapandı. Bu ifadeleri kullandı. Faslı Beşiktaş defans oyuncusu Romances, Dünya Kupası performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bir Wolverhampton Wanderers hayranı olarak, sevgiyle 'Faslı Maldini' olarak biliniyordu. Ancak Katar'daki Dünya Kupası sırasında Romances gerçeği aramıyordu. Pazar günü Belçika'yı 2-0 yendikleri maçta Seth, AC Milan efsanesinin gurur duyacağı bir performans sergiledi. 32 yaşındaki defans oyuncusu, West Ham United'dan Naif Al-Agood ile birlikte eski Wolves menajerini gözyaşlarına boğdu. Wolverhampton bu sezon 15 maçta 24 gol yiyerek Dünya Kupası'nda Premier Lig tablosunun son sıralarına girdi ve Seth her seferinde yıldızlarla dolup taştı. Wolves efsanesi David Edwards, Express and Star'a şunları söyledi: "Bruno Lage, bıraktığı bazı oyuncularla büyük bir hata yaptı. Uzun süredir kulüpte olan oyuncuları kaybettiğinizde, oyuncular aniden ruhunuzu kaybedersiniz. box.room. futbol kulübünü tanıyan ve bir Wolves oyuncusundan ne beklendiğini anlayan biri.

"GÖZTEPE A.Ş., GÖZTEPE A.Ş.-ALTAY Spor Toto Ligi'nde 27 Kasım 2022 tarihinde oynanan ve 112.000.-TL PARA CEZA'lı ilk maçında taraftarlarının olay yerinde neden olduğu olay nedeniyle ihraç edildi. Aynı maçta FDT madde 53/3 gereğince GÖZTEPE A.Ş. -ALTAY Spor Toto 27 Kasım 2022 tarihinde taraftarlarının kartlarını bloke etmesi nedeniyle sahada meydana gelen kaza nedeniyle seyircisiz oynanacak ve taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle 168.000.-TL, Altay kulübünün aynı maçta. 209-210 kişilik çirkin ve kötü tezahürat yapan seyircilerin  bir sonraki misafir kulüp müsabakasına katılmalarını engellemek için elektronik bilet sistemi altında kartları mühürlenerek bloke edilmesine karar verildi. "Yazar Murat Özbostan işlenen 5 konuyu açıklıyor.