Son maçta yaşanan olaydan dolayı özür dileriz

Son maçta yaşanan olaydan dolayı özür dileriz

 Taraftarımızın yaptığı hata bu. Beşiktaş'ı en iyi şekilde tanıtacağız. Bu tür olayların yaşanmaması için tüm sürücülerimiz teyakkuz halindedir. Olası olayların önlenmesi için gerekli önlemler alınacaktır. Beşiktaş nur içinde yatsın. "

Beşiktaş'tan ayrılan Weghorst veda mesajı yayınladı

"Sevgili Beşiktaşlılar; O andan itibaren bana gerçek aşkı gösterdiniz. Aslında  bana gönderdiğiniz mesajları ve transferimden önce evime gönderdiğiniz hediyeleri gösterdiniz. Süper Lig tecrübesi yaşamamın en büyük sebebi sizsiniz." Ben seninle tanışmadan önce mükemmel bir aşk bağın vardı Bir kulüp kurmak için 6 ayın yeterli olacağını söyleselerdi Düşünebilirdim ama görüyorum ki bu mümkün Vibe Evde oynadığımız maçlarda binlerce insan var. Bizi ağırladı, Türkiye'de hangi şehir olursa olsun gitmeyecektik, her gün bana bu taraftarın eşsiz boyutunu gösterdi, size layık oynamak için bilinçli bir çaba harcıyorum. Uzakta olduğumuz 6 ay boyunca çok şey topladım. Birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Sadık hayranlarımıza saygı ve sevgileri için teşekkür etmek istiyorum. Seni gerçekten seviyorum.

İnsanlar örnek gösteriliyor! "Mutluyuz. Ahmet Çalık'a tekrar Allah rahmet eylesin inşallah. Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle Beşiktaş'ı desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş'ın ne olduğunu bir kez daha gösterdiler ve önemli olan sıralama değil. Ligin ortasında bile Beşiktaş'ın tavrı ve aidiyet duygusu özellikle sosyal medyada olumsuz bir Beşiktaş imajı oluşturmaya çalışanlara örnek oluyor. "

İlk yarı 3 dakika, ikinci yarı 4 dakika uzatma var ve bunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bazı planlar, bazı fikirler yapılabilir ama Allah'ın da uçakları var. 4 dakika uzatma, 4. dakikada gol. Bu planları terk edin. Maçlar, Beşiktaş yenilince 3 dakika, berabere kalınca 4 dakika olmak üzere 2 hafta 15-20 dakika uzatıldı.”

WEGHORST AÇIKLADI

"Weghorst'tan ayrıldık. Çıkış öğesi yok. Aramıza kiracı olarak katıldı. Daha sonra kulüp Manchester United'dan bir teklif aldı ve bize söyledikten sonra oyuncuyla birkaç kez görüştük. Tavsiyesini istediğimizi söyledik. Olayın önemle alakası olmadığını söyledi. Konya'ya gelmesi istendi, yeni oyuncular gelene kadar kalması istendi ama o reddetti. Bu okuyucuyu zorla kullandıramamak Beşiktaş'a yapılmış bir hizmet değildir.