Son iki yıldır önemli bir öğretmen yardımcısı olmuştur

Son iki yıldır önemli bir öğretmen yardımcısı olmuştur
Aynı dili konuşabileceğimize karar verdik. Futbolcuların emekli olduktan sonra bir planı olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Aynı dili konuşabileceğimize karar verdik. Futbolcuların emekli olduktan sonra bir planı olması gerektiğini düşünenlerdenim. Öğretmenlerin projeleri, hedefleri ve idealleri vardır. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyız.Todo Süper Lig'de geride kalan 13 maçta iki önemli hücum pozisyonu olan Gomez ve Ümit Bozok'tan istediği verimi alamayan ve geçen sezon gol peşinde koşan Trabzonspor, sorunu çözmek için forvet bulmakta zorlanıyor. Orta saha ile forvet arasındaki soruna da çözüm arayan Abdullah Avcı, Dünya Kupası döneminde yeni bir orta saha çözümü arayacaktır.

Trabzonspor'un forvet hattına 3 yıldır Shörloth ve Cornelius damgasını vurdu. Norveçli Sol Roth 49 resmi maçta 33 gol attı ve 11 asist yaptı. Onun ardından Cornelius, 49 resmi maçta 20 gol ve 6 asist atarak şampiyonluğu kazanan önemli oyunculardan biri oldu. Her iki oyuncu da Kuzey Avrupa, İskandinav ülkelerinden olarak nitelendiriliyor. Bu iki oyuncunun ardından Karadeniz ekibi aradığı forveti bulamadı.

Ön cepheden beklediği verimi alamayan Trabzonspor, 2. ve 3. bölgede sorunları çözebilecek forvete tutundu. Çeyreğe orta sahada ciddi bir yapılanmayla başlayan Karadeniz ekibi, bazı bölgelerde sakatlık sorunları yaşadı. Abdullakdir Yaşam ve Yusuf Yazıcı'dan beklediği katkıyı alamayan Avcı, Dünya Kupası'nda rakip defansı daha da yoran ve korkutan organizasyona konsantre olacak.Trabzonspor teknik direktörü Abdulylah Avcı, Ocak ayında başlayacak transfer döneminde hücum hattındaki boşlukları kapatarak beklenen verimi alamadığı takdirde transferlere odaklanacak. Ön hattı ön planda tutan Karadeniz ekibi, Artem Dovbyk ve Vladimir Sychevoy'un nabzını hâlâ atıyor.

Göztepe, Spor Toto'nun lider Eyüpspor ile oynadığı 1. Lig play-off maçında sakatlandı ve tüm camia Pazar günü Altay'ı izliyor. Göz-Göz'de ise eski rakibini Gürsel Aksel stadında konuk edecek, tüm hesaplamalar 3 puan üzerinden yapılıyor ve taraftarın stadı dolduracağını da belirtmek gerekiyor. İngiltere'de futbolcu Romanal Palmer, Eyüp Sporting karşısında sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. Özellikle Mamah, Palmer'ın yerini alacak.Göztepe, Altay'ı iki Superliga maçında da mağlup etti ve son kez Altay ile küme düştü. Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Altay'a 2-0 mağlup oldu.