Rabotnicki Trabzonspor maçını canlı izle!TRT1 HD Canlı webden donmanda izle!

Rabotnicki Trabzonspor maçını canlı izle!TRT1 HD Canlı webden donmanda izle!
Rabotnicki Trabzonspor maçını canlı izle!TRT1 Canlı webden donmanda izle!Karadeniz fırtınası Makedonya'da avantajlı skor arıyor.Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak.
 Rabotnicki Trabzonspor maçını canlı izle!TRT1 Canlı webden donmanda izle!Karadeniz fırtınası Makedonya'da avantajlı skor arıyor.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak.

Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmada Polonyalı Pawel Gil düdük çalacak.

Karşılaşma TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.Maçı canlı izlemek için

Bordo-mavili ekipte kadro dışı bırakıldıktan sonra kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Mbia ve Deniz Yılmaz bu önemli müsabakada forma giyemeyecek. Almanya kampının ardından takımla Makedonya'ya gelen ancak UEFA listesinde adları bulunmayan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve kaleci Yavuz Aygün de kadroda yer alamayacak.