Pandemi nedeniyle çalışmalar önemli ölçüde ertelendi

Pandemi nedeniyle çalışmalar önemli ölçüde ertelendi

Beni sosyal medyada bu yazıyı ertelemekle suçladılar. Bu geçmişte yapıldı ve rapor çöpe atıldı. Beni de  suçladılar. Eski cumhurbaşkanı bu konuda sert bir tavır aldı. Sık sık beni eleştirir. Desteklediğiniz Serdar Adalı ben 7 yıl okuyacağım dedi, ona söylemediniz, bana söylediniz. Bu onun beraat etme şansı. Başka hiçbir başkan eski hükümet tarafından benim kadar ezilmedi. 20 yıllık borç bana yeni geldi. Bazen eskileri kaldıramıyorum. Bu çalışılmalıdır. Biri gittiği zaman yerine gelen de aynısını yapmalıdır.

"Benim vicdanım rahat."

İhlaller yapanların bedelini ödemesi gerektiğini söyleyen Chebbi, "Gazeteciler kaynak bulmayı amaçlıyor. Taraftarlar kulübe zarar verenlerin bedelini ödemesini istiyor. Benim işim taraftarın isteklerini filtreleyip uygulamak. Gazetecilerin hantal ve kalın belgelere ihtiyacı var." Bu dosyalar 3 yere gidiyor. Çıkana kadar dokunmadım. Taraf olabileceğim ve etkileyebileceğim için okumadım. 1 tanesi Futbol AŞ'ye gitti. İkincisi İçişleri Bakanlığı'ndaki Dernek Masasına ve üçüncüsü bağımsız bir hukuk firmasına gitti. Bildiğim kadarıyla 13  dava açıldı. 7-8 tane daha olacak. Bazıları belgesiz. Bazı şeyler belgelenmiyor. Ancak bir futbolcunun menajerine %20 verirseniz rahat edemezsiniz. Herhangi bir hileniz var mı? Kağıt üzerinde değil. Ama hayal kırıklığına uğradım. Umarım suçluların buradan gitmesini istemem ama benim vicdanım rahat. ”

"İnsanların arkamda durması gerekiyor. “Çalışmalarda bir fikir var, öyle bir şey yok. Yoruldum diyenler de var. Bazı insanlar oyun kötü olduğunda çığlık atıyor. Görevimden fazlasını yaptım. Bu kötü bir eleştiri yönelimidir. Topluluğun %90'ı beni anlıyor. Destek sağlar. %10 %90 gibi duruyor. Ama 90, 10 gibi görünmüyor. İnsanların %90'ı arkamda durmak zorunda.

“Oylarım düşmüyor. "

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında da konuşan Çebi,  "Serdal Adalı'ya karşı yarıştığımızda yüzde 65 oy aldım. Fuat Çimen'e karşı yarıştığımda yüzde 65 oy aldım. Oyum azalmadı, hayır. Pandemim var, çalışıyorum uyumam, ben ne yaptım kendime, tepki sesleri var mı? Anlamıyorum. Muhalefet gelip beni eleştirecek, ben de buna saygı duyacağım. Beyazların sesine saygı duyuyorum. Benden önce birçok insanla aramızda kin vardı.