Okan Buruk'un genç oyuncuları takdir ettiğini vurgulayan Metehan Baltacı

Okan Buruk'un genç oyuncuları takdir ettiğini vurgulayan Metehan Baltacı

 Öğretmenlerimiz bizi takdir ediyor. Bize verilen değeri geri vermeye çalışıyoruz. Her zaman arkanızdayım" dedi. iyi yapıyorsun Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz dedi.

Takımda tecrübeli isimlerin genç oyuncularla çok ilgilendiğini söyleyen Metehan Baltacı, durumu şöyle özetliyor:

"Hepsi çok iyi insanlar. Mata, Mertens, Gomis bizimle çok iyi ilgilendiler. Nelsson kardeşler ve Abdulkerim bize hep doğruyu yanlışı anlattılar. Bana göre bir ağabey  ve bir küçük kardeşten oluşan bir takımda güzel bir atmosfer oluyor. Aslında ekibimiz çok genç. Şimdi ısınıyoruz. Son maçlardaki başarımız da ortada. Lige çok iyi bir şekilde girmek istiyoruz. "Bugün Lazio ile çok iyi oynadım. İyi oynamaya çalışıyoruz. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Zorlu bir rakip. Beklediğimiz sonuçları alamadık ama hatalarımızdan ders alıyoruz. Lig öncesi maçlarımızdan biri. "

Sull, attığı top ve nereye attığıyla ilgili soruları şöyle yanıtladı:

"Güzel ayarlamışlar, ben de tekme attım, gol oldu . Hücum olarak kanat ya da forvet fark etmez, hocam bana orada şans verdi. Bugün elimden geleni yaptım. Takıma mümkün olduğunca katkıda bulunmaya çalışıyorum. Bugün gol attım ama sonucu yensek daha iyi olur ama Lazio'lu rakipler de iyi oynadı. Ben de onları tebrik ediyorum. "

Sulhe, 'Icardi ile oynamak nasıl?' dedi. " cevabını verdi.

Dünya futbolunda bir dönemin kahramanı, dünya futbol tarihinin  en büyük futbolcusu  Ronaldinho, birçok taraftarın gözünde özel erdemleri nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ile görüştü. İkili, 2022 Dünya Kupası'nın yapılacağı Katar'da bir restoranda bir araya geldi.Ronaldinho ve Trim burada samimi sohbet edip, birlikte fotoğraf çektirdiler.

Terim, o anları kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tecrübeli teknik adam not bıraktı: "Dünya Kupası'nda eski dostları ve tanıdık yüzleri yeniden görmek ve  her zamanki gibi sohbet etmek bir zevkti." Dünya Kupası sezonunda Antalya kampına giren Galatasaray ekibi, hazırlık maçında Lazio ile karşılaştı. Maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Başantrenör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, itirafı ekibini medya mensuplarına tanıtırken yaptı.