Oğuzhan Akgün gözyaşlarına boğuldu!

Oğuzhan Akgün gözyaşlarına boğuldu!

Mısırlı bir radyo istasyonuna konuşan oyuncunun menajeri Abdul Rahman Ismail, "Beşiktaş ve Celtic, Mohamed Afsha'yı imzalamak için yarışıyor" dedi. Teknik direktör Şenol Güneş'in içine kapanık biri olarak tanımladığı Jackson Muleka, takımla  iletişimini geliştirmek için özel bir çaba sarf etti. Edinilen bilgiye göre baş antrenör Şenol Güneş, dünkü takım çalışmasında oyuncuyla çok ilgilendi ve kulüp transferleri sırasında sık sık uyardı.

Blackhawks'ta beklentileri karşılayamayan Artur Masuaku, Antalya kampındaki performansıyla geleceğini belirleyecek. DRC sol bekini takip eden teknik ekip, bu süre içinde oyuncudan olumlu bir gidişat görmemesi halinde takımdan ihraç edilmesini isteyecek.

Siyah-Beyazlı genç  Oğuzhan Akgün dün yaptığı antrenmanda sakatlandı. Yetenekli forvet, antrenman sırasında sol omzunu çıkardı. Gözlerinde yaşlarla zahmetsizce uzaklaşan Ao Guzhan, hastaneye kaldırıldı.

Yönetim rotayı belirliyor

Yönetim, geçen sezon istikrarlı performansının ardından milli takıma yükselen ve ardından Ocak ayında resmi olarak transfer olan bu oyuncu için kulüp ve oyuncuyla bir an önce anlaşmaya varmayı planlıyor.

Oyuncu İstanbul'u istiyor

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Onur, Beşiktaş'ın Keizerspor'u ikna etmesini bekliyor. Siyah-beyazlı takımlar ise görev sürem bittiğinde boşa gideceği için Onur'u düşük bir yönlendirme komisyonu karşılığında takımlarına almakta zorlanıyor. Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye ve yıldızlarını kadroda tutma çabasına devam ediyor. Avrupa'nın önemli takımlarından sarı-kırmızılı takımın dikkatini çekmeyi başaran yıldız oyuncu, Dünya Kupası sonrası rahat bir koşu yaptığı söylentilerini doğruladı.

Aslan'ın kötü provası

Galatasaray, Kulüpler Federasyonu Vakfı ile La Liga arasındaki ticari ortaklığın bir parçası olan hazırlık karşılaşmasının ikinci maçında Villarreal ile karşılaşıyor. İlk maçında Rayo Vallecano'ya 1-0 yenilen Reds Jaunes, Villarreal'e 4-3 mağlup oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Villarreal'in mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "İlk yarıda 4-1 öne geçtik. Saniyede 4-3 yaptık. Fırsat verilirse 5-"10 dakika daha kalsaydık bunu yapabilirdik. çizilmiş Bizim için faydalı bir maç oldu" dedi. 11 gün ara vermeden çalıştıklarını kaydeden Okan Hoca, "Burada iki  maç oynadık. Kadro çok ama bizim için en önemlisi akademiden aldığımız oyuncular tabi ki onları takip ediyoruz.