Maçları sonuna kadar kovalayarak dönebileceğini gösterdi

Maçları sonuna kadar kovalayarak dönebileceğini gösterdi

Bu anlamda Beşiktaş'a yakışır bir galibiyet oldu."SAISS, 5 yıl önceki ATIBA gibi" Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelmesinin ardından takımın ayrıldığı belli oldu. Bir oyuncunun bireysel performansı arttığında, bu doğal olarak tüm takıma da yansıyor. Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada üçlük savunması başladı ancak ilk dakikadan sonra Senyor Hokases'in orta sahaya atılması üzerine dörtlü savunmaya geçmek zorunda kaldı.

Seth, 3-5 yıl önceki orta sahada  Atiba gibi ya da ligde kazandıkları sezondaki Joseph gibi. 6'daki varlığı, hem Gedson hem de Josef'in giderek daha özgür olmasını sağlıyor ve bu oyuncular hücumda daha iyi performans gösterme fırsatına sahip. Melter bir gol kaçırdı ancak altı gol attı ve galibiyette etkili oldu. Cenk Tosun zaten çetin bir oyuncuydu, Konya'da gol attı ve skoru taşımaya devam etti.

Gedson çok koştu ve devre arası rallisinde müthişti. Beşiktaş'ın iki golü de topu kaptıktan sonra geldi. Nkudu oyuna en son giren oyunculardan biriydi ve oyuna girdikten sonra sol kanatta çok önemli şeyler yaptı. Her iki gol de  tehlikeli bölgeye yaptığı vuruşları takip etti. O dakikada Teful ikinci golle Josef'e iyi hizmet etti ve Beşiktaş, Konya'da hak ettiği bir galibiyet aldı. Yenilgiler ve bireysel hatalarla yenilen gollere tüm oyuncuların tepkisi var, en önemlisi bu.

'Ben olsam Aboubakar'ı almazdım' Takımdan ayrılan Weghorst'un yerine Aboubakar düşünülüyordu ama bana kalsa Beşiktaş'a Aboubakar'ı almazdım. Nedeni belli. Galip geldiği sezonda Beşiktaş'ın kendisine en çok ihtiyaç duyduğu anda sahaya çıkan Abu Bakar, Beşiktaş'ı zor durumda bıraktı,

Beğenmiyorum ama Beşiktaş'ın yöneticileri oynamama ve ayrılma sürecini, ne olduğunu ve neden olduğunu benden daha iyi biliyor. Futbolcunun kalitesine, aldığı puana, gelirse katkı verir diye bir şey diyemem ama ben bunu sevmiyorum.  Elsin'den memnun değiller, belki Ersin Destanoğlu'nun atanması formda kalmasına ve Beşiktaş'a daha iyi  dönmesine yardımcı olabilir. Buna göre Mert Günok yedek kaleci olarak değerlendirilebilir. Ayrıca Beşiktaş'ın tercihen yaratıcı ve hücuma yönelik bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı var gibi görünüyor.