Liverpool Chelsea'ye acımadı

Liverpool Chelsea'ye acımadı

2012'de bu kez Liverpool'un yıldızı Dirk Dirk Kadıköy'e gitti. Mücadeleci yapısı, hırsı ve bir an olsun pes etmemesi ile taraftarın kalbini kazanan Dirk Dirk, 3 sezonda 130 maça çıktı, 37 gol ve 24 gol kaydetti. Hollandalı oyuncu, Fenerbahçe'nin 2013-14'teki son şampiyonluk galibiyetinin en önemli isimlerinden biriydi.

Robin van Persie, 2015 yılında Manchester United'dan transfer oldu ve Hollanda ve hatta kulüp tarihinin en büyük yabancı asistlerinden biri oldu. İmza attığında dünya medyasında büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe yıldızının günleri hatırlanamıyor. Sakatlığı ve geçirdiği form dışı dönem nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. 'Kötü' performanslarına rağmen, 87 maçta 36 gol attı ve yedi gollük bir yedekti.

Jeremain Lens, Advocaat'ın tavsiyesi üzerine 2016'da kiralık. 36 maçta 5 gol atıp 15 asist yaptı.Fenerbahçe'nin diğer Hollandalı oyuncusu Gregory van der Veer, lacivertli forma giydiği 2016-2017 sezonunda 17 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Weir, futbol kariyerine 2019 yılında son verdi. Fenerbahçe'nin son Hollandalı oyuncusu Vincent Janssen, 2017-18'de görevi devraldı ve sakatlığı nedeniyle sadece 18 maça çıktı. Başarılı forvet 5 gol 3 asistle katkı sağladı.

Tüm yıl boyunca çalışmaktan bıktınız, hareket etmeniz, rahatlamanız, yüzmeniz gerekiyor. İnsanlar, kış tatillerini planlamaya ancak şimdi başlıyorlar. Özellikle Antalya'ya tatile gitmek istediler. Antalya'nın popülaritesi şimdiden ulusal sınırları aştı.

Antalya; Yılın dokuz ayı iklim, tatillere, gece hayatına, alternatif yemeklere ve daha birçok spesiyaliteye elverişlidir. Üstelik Antalya'da her bütçeye uygun bir otel var. Holiday Park Resort, Antalya'nın en iyi otellerinden biridir. Gelin bu otelin öne çıkan özelliklerine bir göz atalım!

Öncelikle Tatil grubu otelleri içerisinde yer aldığını söyleyebiliriz. Geçmişi 70'li yıllara kadar dayanmaktadır.Otel; Alanya sınırları içerisinde yer almaktadır. Denize sıfır bir otel olmasına rağmen 11.000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Ziyaretçilere hem maviyi hem de yeşili sunuyor ki bu önemli bir avantaj. Ayrıca 50 metre genişliğinde çakıl taşlı bir plajı vardır. Side'ye, Antalya şehir merkezine ve Antalya havaalanına yakın bir oteldir. Ayrıca 268 odası bulunmaktadır.