Konyaspor'da cezalı olan Oğulcan Ülgün kadroda olmayacak

Konyaspor'da cezalı olan Oğulcan Ülgün kadroda olmayacak

Kaleci İbrahim Sehic'in durumu  maç saatinde belli olacak. Beşiktaş'ta devre arasında oyundan atıldığı bildirilen Montero'nun yanı sıra penaltı atıcısı Saleh Ukan da Konyaspor maçında kadroda yer almadı. Sakatlanan Rachid Ghezzal ise listede olmayan bir diğer isim.

Konyaspor Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Bruno Paz, Michalak, Endri Çekici, Bytyqi, Diouf Beşiktaş Mert, Rosier, Tayyip Talha, Welinton, Masuaku, Saiss, Josef, Gedson , Redmond, Muleka, Cenk "Sport" haberine göre Beşiktaş, Montero için Hamburg ile anlaştı. 24 yaşındaki oyuncu, satın alma opsiyonuyla Almanya'ya kiralandı Beşiktaş'tan bir ayrılık daha, Wout Weghorst ile yollarını ayırırken geliyor. İspanyol defans oyuncusu Francisco Montero, Bundesliga'nın ikinci takımı Hamburger Hamburg'a geçti.

'Sport' haberine göre Beşiktaş, Montero için Hamburg ile anlaştı. 24 yaşındaki futbolcu, Almanya'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gidecek. Beşiktaş, Montero'nun Hamburg ile olan sözleşmesine 2.5 milyon avroluk satın alma opsiyonu maddesi ekledi. Transfer, Montero'nun onayını bekliyor. Beşiktaş'a toplam 1.25 milyon euro'ya kiralanan Montero, siyah beyazlı formayla bu sezon  ligde 3 kez forma giydi.

Süper Lig 19. Hafta Arabam.com Konyaspor-Beşiktaş maçında VAR Hakemi Serkan Tokat AVAR Hakemi Mete Kalkavan oluyor Bugün saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Abdülkadir Bitigen yönetecek Beşiktaş, bu sezon başında Burnley'den imzalanan Hollandalı Wout Weghorst'un Manchester United'a taşınmasının ardından forvet oyuncusunu güçlendirmek istiyor. En ünlü isim ise 3 sezon Beşiktaş forması giyen Kamerunlu Vincent Abubakar.

"Bana Weghorst'u sevmem için nedenler söyle"

Kaya Çlingiriroğlu, TRT Spor'un baş başa oynadığı futbol programında Weghorst ve Aboubakar'ın transferini değerlendiriyor. Hollandalı futbolcuyu eleştiren Çlingiroğlu, "Weghorst'u sevmem için bana bir sebep söyleyin. Mesela bu hafta oynamadı. Bu hafta oynamayacağı gerçeğini kabul etmiyorum. Bu kişi hakkında neyi sevmeliyim? Böyle bir şampiyonluk mücadelesi vermek için takımdan ayrılması kabul edilemez. Çlingiroğlu şöyle devam etti: “İnsanlar Weghorst'tan değil Aboubakar'dan bahsediyor. Listede, Jackson Muleka tüm golcülerin lideri. Kale vuruşu tekniğine bakarsanız daha bilinçli bir forvet. Muleka'da kalırsan Aboubakar van Weghorst çok gol atar”