Karadeniz ekibi, yazın Dovbyk için resmi temasları başlatacak

Karadeniz ekibi, yazın Dovbyk için resmi temasları başlatacak

Daha ilkin yapmış olduğu açıklamalarda Türkiye’den teklif aldığını doğrulayan Dovbyk, kulübünün kendisini bırakmadığını ve ayrılacağı vakit kariyeri açısından en doğru sonucu vereceğini söylemişti.

Devre arasında takıma güç katmak isteyen Fenerbahçe transfer butonuna bastı. Sarı-lacivertliler ve Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine savunma sahasını güçlendirmeye başlayan yönetim, Galatasaray'da forma giyen 28 yaşındaki Beşiktaş'ın transferi için kulüple anlaşmaya vardı.

Jorge Jesus herkesin hazır olmasını istiyor

Portekizli teknik adam dün öğrencileriyle buluştu. Jorge Jesus, Dünya Kupası'nın ardından kendilerini bekleyen zorlu süreci hatırlatarak, "Oynadığımız iki dostluk maçında da form kaybetmediğinizi gösterdiniz. Sakat arkadaşımız da çok mutluydu. Tekrar hoş geldiniz. Antalya kampı da bizim için çok önemli. Bu sezonun ilk bölümü gibi herkesin geleceğine ihtiyacımız var. Hepiniz kendinizi şekillendirme fırsatına sahip olacaksınız. Bu yüzden 11 saat oynamaya her zaman hazır olmalısınız' dedi. Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel bu sezon Sarı Lacivertliler'de sağ bek oynadı.

Karsdorp ile İletişim

Corriere dello Sport, Sarı Lacivertliler'in Roma'da Jose Mourinho tarafından kadrodan çıkarılan Rick Karsdorp'u kadrosuna kattığını yazdı. Kaynaklara göre Roma Sportif Direktörü Thiago Pinto, 27 yaşındaki oyuncu için kulübü aradı ve Hollanda ve Fransa'daki takımlarla temas halinde. Hollandalı futbolcu için forma giyen son takımın Fenerbahçe olduğu açıklandı. Karlsdorp transfer olursa, Jesus Ferdi sol bekte daha çok kullanılabilir.

Joel Waterman ile bağlantı kuruyor

Joel Waterman'ın Sarı-Mavi Muhafızlar için aday listesine katıldığı bildirildi. Kanadalı oyuncu, ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda yer almasına rağmen hiçbir zaman büyük bir turnuvada oynamadı. 26 yaşındaki futbolcu, Montreal formasıyla bu kez dikkatleri üzerine çekiyor ve çıktığı 30 lig maçında 3 gol atıp 2 de asist yaptı. Wortman'ın savunma yeteneği, kulübünde üç defans oynuyordu; Fenerbahçe'yi öne çıkarıyor. Dikkat çekici bir şekilde Almanya ve Avusturya takımları da defans oyuncusunu başarıyla takip etti.Wortman'ın Kanadalı takım arkadaşı, sağ bek Alistair Johnston,  İskoç devi Celtic'e 3,5 milyon euroya katıldı. Sözleşmesinin son yılına giren 26 yaşındaki stoper, Johnston'ın izinden giderek Ocak ayında Avrupa'ya gitmek istiyor.