İsterse onu geri alırdık ama Şampiyonada oynamak istemiyor

İsterse onu geri alırdık ama Şampiyonada oynamak istemiyor

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için Fransa'dan sürpriz bir transfer talebi ortaya çıktı ve Beşiktaş'tan Faslı milli takım yıldızı Romain Seth için geçmesi istendi. Siyah beyazlı takımın defans oyuncusu Seth'e İtalya'daki bazı kulüpler ilgi gösterdi. Ayrıca haber detaylarında 32 yaşındaki oyuncunun Avrupa'daki rekabetçi futbol ortamını sevdiği ve ayrılmak istemediği, her iki Serie A takımının da oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş, Seth için henüz bir teklif almadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Romain Saiss ile ilgili alacağı karar, oyuncunun geleceği açısından belirleyici oluyor. Siyah beyazlılarla 30 Haziran 2024'te sözleşmesi sona eren Seth, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 11 maçta 912 dakika forma giydi ve 1 asist yaptı. Ayrıca Beşiktaş, Seth'in sözleşmesini bir yıl daha uzatma seçeneğine de sahip. Detaylı bir araştırmaya konu olacak olan Romantheth'in aldığı yaralar merak konusu. Saiss, Şenol Güneş ile de özel bir görüşme yapacak.

Beşiktaş başantrenörü Şenol Güneş'in Antalya antrenman kampından istediği gibi dönmesiyle, özellikle 4 haftada savunmada büyük bir anlaşma gibi görünüyor. Güneş, takım genelinde defans problemlerini aşmak için alternatif çözümler ararken, Tayfur Bingöl bu konuda kilit isim  oldu. Hem siyah hem de beyaz olan bir başka bariz gerçek, gönderildiği düşünülen Wellington'a boyun eğmek zorunda olduğudur... Dünya Kupası'na Fas milli takımıyla katılan Seth'in sakatlıktan dönmesi Şenol Hoca'nın elini ayağını bağladı.

Sağ bek Rosier'in sorunu büyüdü ve sol bek Masuaku'nun kronik sakatlıkları zaman zaman tekrar etti. İdeal 11'in yerine geçmek sorunlu. Tayyip Talha'nın stoper olarak bir seçeneği olmayacakken, Welinton'ın yanında oynayacağına inanılıyor. Emrecan henüz yeterli görülmezken, kıdemli palyaço Necip ve yine bir koşucu olan Montero, hâlâ yedekte. Bu nedenle Şenol Güneş'in Şanlıurfa Kupası müsabakalarında 11 maç daha oynaması bekleniyor. Uğur Meleke, Arjantin ile Fransa arasında oynanacak Dünya Kupası finali öncesi Hürriyet hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Uğur Meleke, futbolun Messi'ye  Dünya Kupası borçlu olduğunu söylüyor Uğur Meleke, "Bence en son '98'deki Fransa finalinde bu kadar şanslıydık.