Internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi

Internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi

Beşiktaş FC, profesyonel futbolcularımızdan Francisco Montero'nun geçici olarak HSV Fussball AG Klub'a transfer olduğunu KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu aydınlatma platformuna gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcumuz Francisco Javier Montero Rubio'yu 2022-2023 futbol sezonunun sonuna kadar HSV Fussball AG kulübünden 2.500.000 € karşılığında satın alın. Geçici transfer için oyuncu ve kulübü ile görüşüldü.

Beşiktaş Seylan voleybol takımı, Kadınlar Voleybol Premier Ligi'nin 14. haftasında Mihalıççık ile karşı karşıya geliyor. Maç sırasında ; Kaiyi Ren, Lal Verda Akın, Ema Strunjak, Ecem Aknam, Dilay Özdemir, Zeynep Doğa Yılmaz ve Zeynep Palabıyık (solda) ile start verdiği Beşiktaş Seylan voleybol takımı; 15-25, 19-25 ve 9- 25 gibi sağlam bir skorla kulvara girerek 3-0 kazandılar. Türkiye Süper Ligi'nde bu sezon iyi bir performans sergileyemeyen ve küme düşme hattında bulunan Beşiktaş Emrakit'e uzun zamandır beklenen transfer geldi. Siyah Beyaz eski yıldızlarını buluyor.

Basketbol Premier Ligi'nde Büyükçekmece Basketbol'a aldığı 12. mağlubiyetin ardından Beşiktaş Emlakjet güçlendi. Siyah Beyazlılar, eski oyuncusu Isaiah Whitehead ile anlaşmaya vardı. MHP Riesen Ludwigsburg'dan geçtiğimiz günlerde  ayrılan Isaiah Whitehead, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla  geri dönüşünün fitilini ateşledi. 2021-22 sezonunda  Beşiktaş Emrakit'te forma giyen Isaiah Whitehead, Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 17 maçta 10.1 sayı, 3.2 ribaund ve 2.9 asist ortalamaları tutturdu. Sezon başında MHP Riesen Ludwigsburg'dan ayrılan tecrübeli oyuncu, Almanya adına çıktığı 13 maçta 13.8 sayı, 2.6 ribaund ve 3.1 asist ortalamaları yakalayarak hayal kırıklığı yarattı. Bırakın; biraz şerefiniz, biraz ahlakınız, biraz adaletiniz varsa bu camiaya Konya-Beşik'ten söz edeceksiniz. Onu bulana kadar sadece ilk yarıda Beşiktaş'a karşı oynayacaksın. Bu oyuncu Muhammed Demir hatasız atladığı ve en az 3 dakika yerde yattığı için yaralandı. Sonuç olarak Bitigen ilk yarıda  dakikalarımızı çaldı. Dünkü maçtan sonra Emre Koçcadağ dışında hiçbirimiz konuşmadık. Elalem sırasıyla 10 dakika ve 13 dakika sürerken, Beşiktaş 4 dakika ve 4 dakika daha mesaj aldı.