Hedefimiz karşılaştığımız tüm maçları kazanarak üçüncü kez şampiyonluk

Hedefimiz karşılaştığımız tüm maçları kazanarak üçüncü kez şampiyonluk

Biri Kaptanlar Simge Aköz, dünya şampiyonu olarak dönmek istediğini belirterek, "FIVB Dünya Kupası çok özlediğimiz bir platform. Uzun zamandır üzerinde çalışıyoruz. Bu yarışma için çok heyecanlı ve hazırız. Hedefimiz, karşılaştığımız tüm maçları kazanarak kupayı üçüncü kez müzemizde bulundurmak. Antalya'daki tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye çağırıyoruz" dedi.

Konyaspor ile MKE Ankaragücü, Dünya Kupası hazırlık maçında Belek'teki Antalya Turizm Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Kavga sırasında hakem İbrahim Güna düdük çaldı.  Kadir Akıllı ve Ufuk Çelebi, Güner'in yardımcılarıdır. 84. dakikada Amir Hadziahmetovic'in penaltıdan kaydettiği golle Konyaspor mücadelemi 1-0 bitirdi.

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut sahaya çıkıyor; MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Sehiç, Ahmet Oğuz, Adil, Kahraman, Guilherme, Amir, Soner, Bruno, Muric, Zymer ve Muhammet'in liderliğinde 11. sırada yer alırken mücadeleye katılıyor; , Kevin, Uros, Nihad, Marlon, Tolga, Emre, Taylan, Pedrinho, Beridze ve Ali 11'de elendi.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, “Guidetti'ye kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Hep birlikte ülkemize nice kupalar kazandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. VakıfBank, 2008-2009 sezonunda takıma başlayan Giovanni Guidetti ile yeni sözleşme imzaladı. Sarı Kara Ordu bu nedenle İtalyan antrenörle sözleşmesini 3 yıllığına yeniledi.

Abdi Serdar Üstünsalih: “Giovanni ailesi olarak mihenk taşlarından biriyiz”

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Giovanni Guidetti ile sözleşmesinin yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Guidetti'ye dönüşünde bize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. kulüp. Kendisiyle uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Giovanni Guidetti, VakıfBank ailesinin temel taşlarından biridir. Bizimle büyük başarı elde etti. Ülkemize nice kupalar kazandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Giovanni Guidetti: “Vakıf Bank'ın büyüklüğü, kulübün kültür ve değerlerine olan bağlılığından kaynaklanmaktadır” Giovanni Guidetti, “Bunca yıldır VakıfBank'ta bana güvenen ve beni dünyanın zirvesine taşıyan tüm oyuncularıma, teknik ekibime ve  yönetimimize  teşekkür ediyorum. Kulübümüzle ortak bir felsefeyi paylaşıyoruz. Bir takımı harika yapan fikir, kulübün kültür ve değerlerine bağlılıktır. Bu kültürü sürdürmekten ve geliştirmekten onur duyuyorum. “