Hedefimiz dünya şampiyonu olmak

Hedefimiz dünya şampiyonu olmak

Cruz'u tribünlere kadar takip ederek Manisalı ailelerine bir zarar gelmeyeceği konusunda çevrelerine güvence verdi. Tribünlerin boşalmasının ardından oyun devam etti ve maç sırasında tribünlerde bulunan Paco Cruz kurallar gereği diskalifiye edildi.

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında düzenlenen ve üniversite öğrencilerinin ülkelerini ve okullarını temsil etmelerine olanak sağlayan VALORANT küresel turnuvası Red Bull Campus Clutch'ın Küresel Finalleri için geri sayım başladı. Eyaletlerinde birinci olan kolej takımları 4-9 Aralık tarihlerinde Brezilya'da buluşacak. Türkiye şampiyonu olan ve dünya finaline kalan Werder oyuncuları, gelen soruları yanıtladı.

Mert Demirci, turnuva boyunca istikrarlı olduklarını belirterek, "Red Bull Campus Clutch Türkiye finalini büyük bir seyirci  önünde oynadık ve şampiyonluğu kazanmayı başardık. Şimdi de hedefimiz her zaman olduğu gibi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve dünya şampiyonu olmaktır. Finale hazırlanmak için düzenli olarak antrenman yaptığımızı söyleyebilirim. Bu projeyle çok ilgileniyorum ve doğru yoldayız. Final serisi için uygun bir strateji ile iyi iş çıkaracağımızı düşünüyorum. Red Bull Campus Clutch, profesyoneller tarafından düzenlenen bir yarışmadır. Red Bull, bu yarışmalar aracılığıyla oyun endüstrisini ve espor oyuncularını destekliyor.”

“Oyuncuların önünü açıyor”

Mustafa Tabakoğlu, Türkiye şampiyonluğunun sürpriz olmadığını belirterek, "Dünya Finalleri'ndeki tek hedefimiz şampiyonluk. Takım olarak birbirimize güvenip oynayacağız ve başaracağız. O maçlar sayesinde Kırmızı Bull  birçok oyuncunun yolunu açtı ve geleceğini şekillendirdi, bu yüzden oyunun hayatına çok şey kattığını düşünüyorum" dedi. Skorer TV canlı yayınında Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Beşiktaş, eski rakipleri Fenerbahçe'den bunu yapmayı planlıyor. Salidağ, "Haber doğru. Görüşmeler sürüyor. Transferin bu süre içinde tamamlanacağına inanılıyor." İşte detaylar...

"CANER'in yazarı ŞENOL GÜNEŞ'i tanımıyor"

"Şenol Güneş iş değiştirir değiştirmez görüşmüyor. Caner Erkin ile ilgili haberi kim yazdı bilmiyorum ama Şenol Güneş ile görüşmüyor. Beşiktaş'ın Ümit, Masuaku ve Tayfur Bingöl gibi 3  sol beki var. Caner'i bir daha alırmısınız O benim en sevdiğim futbolcu ama 3 sol bek durumundaysanız Cannell'i tercih ederek yapmanız gereken geçişleri arka plana atarak daha fazla pres alanı sağlıyorsunuz.