Hareket ederek iyileşti

Hareket ederek iyileşti

İyi oyunlarım ve kötü oyunlarım var. %100'e yakın performans verdiğimi düşünmüyorum. Bunun için kişisel bir inceleme yapıyorum. Tek sorunum ligde gol atamamak. Hedefimiz pota altında kalıp yerli ve yabancı rakiplerle iyi oynamak ve yenilmemek. Bu uzun döngü. Takımdaki herkese ihtiyacımız var. Birlik olduğumuz sürece bu potanın içinde  kalacağız.

Skeidsregters : Erkan Sari, Ali Sarikuzu

KAYSERI Sports : Halenur Baytemur, Esra Ince, Merve Nur Öztürk, Berra Eren, Deniz Emrelli, Patricia Leyva Leslie, Shevval Uchar (à gauche) (Beyza Dursun, Mervenur Oktay, Berna Demirci, Zeynep Batmaz)

MERINOS : Berrak Deniz, Ecem Yurtsever, Melike Nezihe, Victoria Siakretava, Esra Demirkıran, Gizem Bakraktar, Melis Demir (gauche) (Neslishah Akar, Zeynep Sude, Halime Kübra, Poetic Merve, Ece Tan), 25 – 22, 25 – 22, 28 – 26

Goztepe sal Altay van die Spor Toto Ligue İzmir. Karşılaşma 27 Kasım Pazar günü  Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Göztepe'de zorlu maç öncesi hazırlıklar başlıyor. Urla Adnan Süvari tesisindeki antrenmanda sarı-kırmızılı takımda bazı oyuncular toparlanma mücadelesi verirken, diğer gruptan oyuncular da gün boyunca sıkışık arazide goller atarak taktiksel oyunlar oynadı. ikinci bölümde Göztepe, antrenman hazırlıklarına yarın  devam edecek.

Abdullah Öztürk'ün kararlılığı herkese örnek. Hilal formasıyla 2 kez olimpiyat şampiyonu ve Trabzonspor formasıyla birçok Türkiye şampiyonu. Önce Rio'da ardından Tokyo'da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan Abdullah Öztürk, TSYD Trabzon dergisine röportaj verdi. Üçüncü altın madalyayı hedeflediği söylendiğinde Öztürk, "Paris'te bunu başarmak ve Naim Süleymanoğlu gibi adımı tarihe yazmak istiyorum" dedi.

Hareket ederek iyileşti

Doğuştan müsküler distrofi nedeniyle erken yaşta tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Abdullah Öztürk, mücadele etmek yerine mücadele etmeye ve spora yönelmeye karar vererek kas distrofisinin ilerlemesini durdurdu. Önce engelli basketbolu oynadı ve Umut Milli Takımı'na yükseldi. Ancak 2007 yılında başladığı masa tenisinde tüm dünyaya adını duyurdu, olimpiyat, Avrupa ve dünya şampiyonu oldu.

"Taramaların artırılması gerekiyor. Aileler taramaları dışlamak yerine onlara güvenmeli"

Ekim ayında dünya şampiyonalarının İspanya'da olduğunu ve finali orada