Haksızlığa uğradığını hissetti ve iyi niyeti cezalandırıldı

Haksızlığa uğradığını hissetti ve iyi niyeti cezalandırıldı

Umudunu ve coşkusunu kaybetti. Bu insani durum kesinlikle içler acısı. Dün Konya'da olduğu yerde bir yarışa katıldı. Arkadaşlarıyla, onun golleriyle kaybettikleri maçları kazandılar. İşte bugün bir müjde: Joseph, ruhunu hapseden oyundan kurtuldu.

Daha ilk dakika bitmeden kaleci Mert, Rosier'den dönüş pasını toplayarak inanılmaz bir sürpriz yaratıyor. Topa dokunup arkadaşına atmak yerine, ayaklarını yerden kesmek yerine yukarıdan yuvarlamaya çalıştı ama top kaçtı.

Şenol Güneş'i "Miri'nin üzerindeki taşı kaldırırken" iş başında gördük. Hoca, Rosier ve Masuaku'yu ortadan kaldırarak, ortada Tayyip ve Welinton ile başlangıç ​​​​defansını dörtlü olarak değiştirdi. Seth'in orta saha savunmasının dalgakıranı olduğunu vurgularken, daha etkili bir hücum görevi üstlenmesi için Gedson Fernandez'i atadı. Hareketler doğru ama saldırı Weghorst olmadan gol olmuyor. Cenk Tosun topu kornere getiremiyor. Redmond ve Josef'in çabaları da boşunaydı. Evet, Beşiktaş topa 41/59 sahip. Atak yaptı ancak Konyaspor'un geçişten faydalandığı bir atakta Mert'in baskısını yenmeyi başardı. Mert en az 6 kurtarış yaptı. Ayağa kalkmasını biliyor.

56'da Redmond-Nkoudou, Welinton-Tayfur, Sun'a gitti. Seth'i savunmaya geri getirdi. Nkudu'nun oynamasıyla takım sağdan daha etkili derin atak fırsatları yakaladı. Cenk Tosun ile beraberliği buldular. Ancak gergin geçen maç iki takımın da gol atmasına izin vermedi. 90+5'te son dakikada Nkudu orta sahasından Tefur, seyircilerin arasından Joseph'e kurnazca pas veriyor ve Gedsson topu toplayarak Beşiktaş'a deplasmanda galibiyet veriyor. Beşiktaş çok iyi oynamadı ama birçok düzgün hamleyle maçı kazandı.

Abdülkadir Bitigen, Konyaspor-Beşiktaş maçında çok fazla kilit pozisyona rastlamadı. Genellikle hataları tutar ve alır, ancak ara sıra hata yapar. Her şeyden önce 21. dakikada Josef'e ve 34. dakikada Gedson'a faul yapan Ahmet Oğuz; bu, genel performansıyla eşleşmedi.

46. Ahmed Oğuz'un bu sırada Muleka ile ikili mücadelesi göğüs göğüse oldu. Bazıları kırmızı kartın bir faulü ve bariz bir gol şansını önleyeceğini düşündü, ancak hakem haklıydı. Maçta serbest atış beklentileri düşüktü. Hakem  doğru bir şekilde açıkladı ve pozisyonuna devam etmesinde sakınca yoktu.