Hakemin hatasını işaret ederek zaman kaybediyoruz

Hakemin hatasını işaret ederek zaman kaybediyoruz

Siyah beyazlılar, Cezayirli oyuncunun sahalarını güçlendirmeye hazırlanırken, Mart ayında takıma dönmesi bekleniyor. Planlandığı gibi kadroya dönmesine rağmen scouting ekipleri, bu sezon 11-12 maç kaçırması beklenen Ghezzal'ın yerine şimdiden bir oyuncu aramaya başladı. Beşiktaş teknik ekibi, takımın ana hücum silahlarından biri olan Rachid Ghezzal'ın dönüşünü beklerken, yıldız futbolcunun yerine geçecek oyuncu arayışlarına başlıyor. Başantrenör Şenol Güneş ve ekibi, Siyah Beyazlı kulüpteki doktorların tedavi ettikleri Cezayirli futbolcunun şubat  sonunda sahalara döneceğini açıklamasının ardından Ghezzal bölgesini güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Beşiktaş, 3-6 Mart tarihlerinde Fenerbahçe ile deplasman maçı da dahil olmak üzere Mart ayı başına kadar önemli maçlar oynayacak, 1 kupa maçı ve 10 Çin Süper Ligi maçı dahil. Bu süre zarfında takım çeyrek finale kalırsa maç sayısı 12'ye ulaşacak. Ghezzal'ın yerine transfer  isteyen teknik heyetin isteği üzerine scout ekibinin belirleyeceği isim altında görüşmeler yapılacak. . Süper Lig 2. 1.hafta Alanya maçında yaşadığı sorun nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kalan Ghazal, 1 gol atıp 1 gol asist yaptı ve 8.hafta Fenerbahçe derbisinde sahalara döndü, ancak önceki performansını gösteremeyince sahalara geri döndü.

Rachid Ghezzal'ın kaçıracağı maç bu

7 Ocak Kasımpaşa Süper Lig 13-15 Konyaspor Süper Lig (Almanya) 18 Türkiye Kupası* Ankaragücü (Almanya) 21-23 Ocak Kayserispor Süper Lig (Almanya) 27-29 Alanyaspor Süper Lig 1-2 Şubat Superliga Karagümrük (Almanya) 4-5 Şubat Süper Lig Sivasspor (D) 10-13 Şubat Süper Lig Ankaragücü 17-20 Superliga Başakşehir (D) Şubat Superliga İstanbulspor 3-6 Mart Süper Lig Fenerbahçe (D) Beşiktaş, 28 Şubat - 1/2 Mart tarihleri ​​arasında kupada çeyrek final oynayacak. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde devam etti. Şenol Güneş yönetiminde  antrenman, tatbikat ve taktik tatbikatlardan oluştu. Antrenörlük ; ısınma koşusu, ayakta koşular ve esneme ile başlar. Oyun, üçlü gruplar halinde yakın mesafelerde devam eder ve yan top çalışmasıyla sona erer.