Gaziantep-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarında büyük bir hakem hatası yapıldığını belirledi

Gaziantep-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarında büyük bir hakem hatası yapıldığını belirledi

Hakem bir hata yaptı ve Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili heyetler gerekli incelemeleri yaptı. Bu durumda Gaziantep FK A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçın VAR kayıtlarını inceledi ve hakemin söz konusu maçta "önemli hakemlik hatası" yaptığını belirledi. Şeffaflık ilkelerimize dayanarak ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kamuoyunda spekülasyonları ortadan kaldırmak için aldığı karar doğrultusunda; yukarıdaki maçlarda tartışılan pozisyonların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verdi. Merkez Tahkim Komisyonu bu iki maçta hata yapan hakemler hakkında  gerekli yaptırımları uygulayacaktır. Bu bilgileri kamuoyuna saygıyla sunarız. "

"Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Beşiktaş A.Ş., Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş.  Merkez Hakem Kurulu Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçın hakemi ve VAR hakemi gerekli soruşturmayı yaptı.Ş maçı Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş.grubu maçında Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş grubundaki maçta gol off off nedeniyle iptal edildi, bu karar yanlış bir karardı, Gaziantep FK A hakemi .Ş. - Beşiktaş A.Ş hakem hatası yaptıklarını belirledi. TFF yaptığı açıklamada, "Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor'un VAR kayıtları - Galatasaray maçları incelendi ve söz konusu maçlarda hakemin önemli hakem hatası yaptığı belirlendi. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verildi. MAÇ SİVASSPOR - GALATASARAY Bir konuşma vardı: "Sivaslı futbolcu Erkan topa dokunmadı ama Nelsson'u itti.

TFF, "Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçlarının VAR kayıtları incelenmiş ve yukarıdaki maçlarda hakemin önemli hakem hatası yaptığı tespit edilmiştir. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verildi. ” Serkan Tokat: “Şiddet olduğunu düşünüyorum. Attila seni VAR izlemeye davet ediyorum. Ünlü haber sitesi www.uol.com.br'in haberine göre Josef de Sousa, kariyerinin en güzel anılarını geçirdiği Beşiktaş'la yollarını ayırmak üzere. Siyah beyazlı takımın kaptanı olmasına rağmen  Brezilyalı Josef de Sousa, bu sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemekten çekiniyor. Kariyerinin geri kalanını ülkesinde geçirmeyi planlıyor.