Galatasaray Spor Kulübü çalışanları, teknik direktör Okan Brook Röportaj Yaptı

Galatasaray Spor Kulübü çalışanları, teknik direktör Okan Brook Röportaj Yaptı

Metin Öztürk: Ronaldo gelecek mi?

Galatasaray'ın ikinci başkanı Mettingerz Türk'e esprili bir şekilde "Ronaldo geliyor mu?" sorusuna Brook gülümseyerek yanıt verdi ve "Maçları var gelemez başkanım... sana sormak için bana soruyorsun".

"Şampiyon olabilecek bir takımımız var"

Gollerden bahseden tecrübeli teknik direktör, "Galatasaray'ın tek hedefi şampiyon olmak. Zorlu bir 14 hafta yarıştık. Bence doğru yoldayız. Yeni kurulan bir ekip. Meydan okuma alışılmış bir süreçtir. Bu süreci bitirdiğimizi düşünüyorum. Dünya Kupası arası olmasaydı yakaladığımız tempo bizi daha  iyi yapacaktı. Şampiyon olabilecek bir takımımız var. Bence en önemli şey sokaktaki ve sahadaki sinerjimiz. Bu yılki ortalama izleyici kitlemiz hepsinden daha fazla. Mutluluğun olduğu yerde karşılıklı destek vardır. Oyunun olduğu yerde güven vardır. İnşallah turnuvanın sonu olur" dedi.

4 hafta deplasmanda.

Kayserispor, Dünya Kupası nedeniyle lig tatilinde ilk hazırlık maçına çıktı. İkinci antrenman kampına Antalya'da devam ediyor Sarı-kırmızılı ekip, ilk hazırlık maçında üçüncü sırada yer alan Almanya ile karşılaşıyor. Ligin takımlarından Saarbrücken ile karşı karşıya geldi.

Cenk Gönen, Attamah, Gökhan Sazdağı, Arif, Carole, Campanharo, Kemen, Ramazan Civelek, Carlos Mane, Mame Thiam, Gavranovic  ile başlayan Kayserispor, Dave Gınase'nin golüyle 1. dakikada adeta yeniliyordu.

Kayserispor, Ramazan Civelek ile altın berabere kaldıktan üç dakika sonra Mame Thiam'ın 36. dakikada  attığı golle  2-1 kazandı.

Çaykur Rizespor, Liga Spor Toto'nun 16. haftasında evinde Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

30. dakikada Alper'in sağ köşeden yaptığı vuruşta top ceza sahasına gönderildi ve topla Kublai kaydetti: 1-0.

47. dakikada Borasiye ceza sahası dışından  şutunu çekti ve top kaleci Brack tarafından bloke edildi.

59. dakikada Bahadır sağ kanattan topu ağlara gönderdi, Kubilay kafayla karşılık verdi ve top  ağlarda kaldı.

90+5. dakikada Regatin'in sağından Hassan'ın kafa vuruşunda Bokai topa dokundu ve top ağlara gitti: 1-1.

Çatışma bu sohbetle bitmedi Patenciler: Turgut Doman, Kemal Elmas, Nurettin Dinçer Demir  ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık – Bahadır, Emirhan, Emircan, Alberk, Koray, Alper (en az 86 Papa), Bolasie