Fatih Terim yine gündem oldu!

Fatih Terim yine gündem oldu!

Galatasaraylı Yuu Nagatomo, sahada 11. sırada yer aldı. Nagatomo, Japonya'daki galibiyetin ardından eski kulübü Galatasaray'dan ve sarı-kırmızılı forma giydiğinde akıl hocası Fatih Terim'den bahsetti. Maçın ardından TRT Spor'a verdiği röportajda 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Türkiye'deki günlerini unutamadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'yi çok seviyorum, insanları çok cana yakın. Fatih Terim babam gibi. Çok iyi ve çok iyi bir hoca. Türkiye'yi seviyorum, teşekkürler Galatasaray." Tüm Dünya Kupası katılım takımlarını en iyi oyuncuları ve Dünya Kupası puan durumlarıyla birlikte görüntüleyin.

Nagatomo'nun Galatasaray'daki kariyeri

Galatasaray, Nagatomo'yu Ocak 2018'de Inter Milan'a 1 milyon € karşılığında ödünç verdi. Performansıyla övgü toplayan Japon oyuncu, benim dönemimin sonunda 2.5 milyon euroluk tavsiyesini aldı. Deneyimli oyuncu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı tüm müsabakalarda 65 maçta 3 gol atıp 7 de asist yaptı.

Nagatomo, Galatasaray formasıyla iki Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir  Süper Kupa kazandı. Fenerbahçe'de beş sezondur taraftarların favorisi olan Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, Galatasaray derbisinde Arda Turan ile gergin ilişkisini anlatıyor.

Brezilyalı futbolcu, 2009'dan 2014'e kadar Fenerbahçe'de çıktığı 137 maçta 20 gol kaydetti. 20 Temmuz 2009'da Christian Baroni, sol kanat oyuncusu Andre Santos ile birlikte 5 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu. Brezilyalı futbolcu, sarı lacivertlilerde ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. Christian Baroni, Süper Lig'de dış yardım kısıtlamaları nedeniyle 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ayrıldı.

Cristian Baroni, 2010-2011 ve 2013-2014'te Süper Lig'i kazandı. Fenerbahçe, 2011-2012 ve 2012-2013'te Türkiye Kupası'nı kazandı. Cristian Baroni, 2009 ve 2014 yıllarında Türkiye Süper Kupası'nı başarıyla kazandı.

5 yıl önce futbolu bıraktı

En son Corinthians forması giyen 32 yaşındaki oyuncu, 2017 yılında sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmıştı. Baroni, Fenerbahçe golünün ardından feryadı taklit etmesiyle hatırlanır.

1 kırmızı kart

Uzun mesafeden güçlü şutu ve forveti olan yetenekli bir orta saha oyuncusu. Birçok pozisyonda başarılı olan Cristian Baroni, Brezilya'da Corinthians adının orta sahanın yükünü taşıması olarak nitelendirildi. Oyun tarzı sert olmasına rağmen kariyerinde sadece bir kırmızı kart gördü.