Bugün maçın sonunda Akademi ekibiyle işimiz neredeyse bitti

Bugün maçın sonunda Akademi ekibiyle işimiz neredeyse bitti

Yunus'un sakatlığıyla ilgili olarak Okanbrook, "MR çekilecek. Rezonans kontrolü, umarım ciddi bir şey yoktur.” Buruk, “Önümüzdeki hazırlık sürecinin ikinci aşamasına geçeceğiz. 3 harika oyunumuz var. Özellikle iyi maçlar seçiyoruz. En önemli şey sonuç değil, deneyimlerimizdir. Oynamayan oyuncuları görmek bizim için çok önemli" dedi.

Yunuslar; zorlanma, sakatlık

Sözleşme, Yunus Akın'ın uzun süredir yeni sözleşme görüşmeleri yaptığı. Kulüpten yapılan açıklamaya bakılırsa; adam kırmızı sarı, yıllık 900 bin lira, 2022-2023 sezonunda 13 milyon 650 bin lira, 2023-2024 sezonunda 14 milyon 950 bin lira, 2024-2025 sezonunda 17 milyon 200 bin lira 2025-2026 sezonunda sigorta primleri 19 milyon 750 bin lira olacak sezonda ödenecektir. Başkan Dursun Özbek imza sonrası şunları söyledi: "Yunus bizim oğlumuz. 8 yaşında kulübe geldi ve 14 yıldır kulüpte. Yunus, Galatasaraylı Nus. O yüzden Yunus'u maddi anlamda desteklemeliyiz. hem kendi gelişimi hem de kariyeri ve oğlunun gelişimi.

Ancak bu gece genç oyuncu için oldukça şanssızdı. Sert bir müdahaleyle yaralanan Yunus'un sakatlanarak sahayı terk etmesi çevrede tedirginlik yarattı. Sarı-kırmızılı oyuncular bugün soruşturma altına alındı.

Yunus Peki, sıra Kerem'de

Öte yandan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile  sözleşme uzatma görüşmelerinin devam ettiği bildirildi. Kulübe yakın kaynaklar, genç yıldız için anlaşmanın yakın olduğunu ve maaş zammı ile yeni bir anlaşmaya imza atacağını iddia ediyor.

Mauro Icardi, Antalya'daki Galatasaray antrenmanına katılamayacak Teknik Direktör Okan Brook kampta en az 4 hafta bizden uzak kalacağını söyledi. 29 yaşındaki golcünün tedavisinin ilk aşaması için Arjantin'e gitmesi yakından izleniyor. Sarı-kırmızılı ekip, Icardi, Gomis ve Seferovic olmadan şampiyonluğu kaybetmemeye çalışacak.

Torreira'ya net yanıt

Milan ve Fiorentina başta olmak üzere İtalyan kulüpleri, Lucas Torreira'nın transferine büyük ilgi gösterdi ancak menajerlik vizesi alamadılar. Yıllardır aradıkları en iyi liberoyu bulduklarına inanan Galatasaraylı yöneticiler, Uruguaylı orta saha oyuncusunu en azından görev süremin sonuna kadar takımda tutmak niyetinde. İşten çıkarıldığı için 6 milyon avro maaş alan 26 yaşındaki futbolcunun, görev süremin sonunda  15 milyon avronun altına transfer edilmeyeceği anlaşıldı.