Bu talep önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye iletilecek

Bu talep önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye iletilecek
Sarı-Lacivertliler de Buyruk'un Göztepe'deki gelişmesinden memnun. Plan, görev süresinin sonunda tek başarılı defans oyuncusunu seçmek.

Sarı-Lacivertliler de Buyruk'un Göztepe'deki gelişmesinden memnun. Plan, görev süresinin sonunda tek başarılı defans oyuncusunu seçmek. Fenerbahçe'nin altyapı şehzadesi Ömer Faruk Beyaz için işler hiç de yolunda gitmedi. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, burada beklentileri karşılayamadığı için deneyim kazanması için ikinci lig tarafı Magdenburg'a ödünç verildi. 4 resmi maçta sadece 69 dakika forma giyen sadece Omar Faruk hocanın gözüne girmedi. Kiralık sözleşmesi feshedilen ve Stuttgart'a geri gönderilen genç için Alman tarafı yeniden kiralık takım arayışlarına başladı.

Ebu Bekir ile anlaşmak çok zor olmayabilir. Al-Nassr'ı onu tek başına işe almaya ikna etmek kolay olmadı. Suudiler, ayarladığı gibi Ocak ayında kadroya dünya çapında bir forvet ekleyebilirse işler değişebilir. Fenerbahçe, Abubakar'ı satın alma opsiyonuyla kadrosuna katabilir. Roma'nın ön cephesinde Dybala, Abraham, Belotti, Shalawi, Zaniolo ve diğer yıldızlar var. Öte yandan İtalyan ekibin teknik patronu Mourinho'nun Depay'i ikna etmek için özel olarak görüşeceği konuşuluyor. Bu geçiş kolay olmasa da, yönetim tüm koşulları uygulayabilir.

Louis Muriel'in adı Galatasaray ile de anılır. İtalyan medyasına göre Atalanta, Ocak ayında sevk edilen iki Kolombiyalı forvet Zabata ve Muriel'den birini aldı. Teknik direktör Gasperini'nin Zapata'yı kadroda tutmayı tercih ettiği bildirildi. Haberlerde Muriel'in en istekli takımının Fenerbahçe olduğu söyleniyor. 31 yaşındaki oyuncunun önceliğinin İtalya'da kalmak olduğu ancak şu ana kadar hiçbir kulübün kendisine ilgi göstermediği kaydedildi. Beşiktaş, Dünya Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Siyah Beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi de Antalya'ya gelerek takımı yakından takip ederken baş antrenör Şenol Güneş ile görüştü.

Antalya kampında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, amatör branşta aldıkları ilk imzanın özellikle mali açıdan önemine dikkat çekti. Çebi, "Birçok amatör şubemiz var. Bunların başardıklarına amatör gözüyle bakmayın. Onlar pahalı. Haksız rekabet var. Bankalarla, holdinglerle, belediyelerle rekabet halindeyiz. Kulübün en büyük gider kalemlerinden biri olarak kabul edilen affiliate sponsorlukları sağladık. 105 milyon liralık ücret karşılığında duyarlı üyelerimiz destek verdi. Hepinize teşekkür ederim.