Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın üçüncü dönemi başlıyor.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın üçüncü dönemi başlıyor.

Doelskieter, vanada ne var ve Al Nassr'ın İstanbul'daki Maandag'a katıldığı bir operasyonda van sy, yarışmanın sonunda bir sözleşme imzalamadı.

Abu Bakar, Beşiktaş ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Guardian, hafta içi Ankara'ya yayılan hafta içi Türkiye'de bir gecikme yaşadı. Premier Lig'in 20. yıl dönümü. Manchester United ve Manchester City geçen hafta karşı karşıya geldi.

Old Trafford'da oynanan karşılaşmayı Manchester United 2-1 kazandı. Derbi ilk yarıyı 0-0 tamamladı. City 60. dakikada Jack Grealish ile öne geçti. United, 78. dakikada Bruno Fernandes ile eşitliği sağladı. Manchester City oyuncuları, Marcus Rashford'un kale önünde yaptığı ofsaytı protesto etti, ancak VAR onayının ardından gol onaylandı. Manchester Kırmızı Yakalı, 82. Derbiyi ikinci dakikada Marcus Rashford'un golüyle  kazandı. Rashford galibiyet serisini Old Trafford'daki son dokuz resmi maçında gollerle sürdürdü.

Manchester City'nin golcüsü, Erling Haaland'a 87. dakikada yaptığı hamle nedeniyle de cezalandırılacaktı, ancak maçın hakemi Stuart Atwell devam etmeye karar verdi. Beş lig maçına çıkan United puanını 38'e çıkardı. Manchester City'nin 39 puanı var. Manchester United, önümüzdeki hafta Crystal Palace'ı konuk edecek. Manchester City, Tottenham'ı konuk edecek. Şenol Hoca'nın 10-15 gün önce Ozan Tufan ile görüştüğünü söyledik. Şenol Hoca bunu açıkça söylemese de  bir teması olduğunu biliyoruz. O eski bir öğrenci, ne de olsa iyi bağlantıları var. Ozantufan bu görüşmede zaten "Matmazel, kulübümle anlaştığınız sürece geleceğim" demişti. Beşiktaş'a teklif geldi ama kağıt üzerinde değil. Ozan Tufan'ın kiralama + satın alma opsiyonu olmasını istedi, artık resmen masaya oturdu. Hull tarafından sürece Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ öncülük ediyor.

2-3 ay önce Beşiktaş'ın gündemine Miha Zajc geldi. Sezon içinde Fenerbahçe ile  anlaşma sağlayamazsa sezon sonunda Mihazajic'e teklif yapması bekleniyor. Beşiktaş, rakip takımın oyuncusu olduğu için Zajc ile doğrudan  iletişim kurmadı. Fenerbahçe'nin izni olmadan hiçbir şey yapılamaz. Fenerbahçe şimdi Zajic'e bir teklif daha yaptı. Buradan bir sonuç çıkmazsa Beşiktaş harekete geçecek. 2-3 ay önce ve 1 ay önce Zajc ekibiyle konuştuğumda önceliğin İtalya olduğunu söylediler.