Beşiktaş ikili antrenman için yarın Antalya kampına seyahatine devam edecek

Beşiktaş ikili antrenman için yarın Antalya kampına seyahatine devam edecek

İkiye iki antrenmanın ardından oyuncular, günün ikinci antrenmanını tamamlayarak maçta çifte gol kaydetti. Çift gollü beraberliğin sona ermesinin ardından penaltı atışları başladı. Penaltı atışları sona erdiğinde Cenk'in takımının galibiyetiyle sevindiren tablo ortaya çıktı.

Gedson ile bireysel antrenmanda kaza yapan Ogujan Akın, omzundan sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı.  Ghezzal, Josef ve Ümit'in tedavi süreci devam ediyor ve eğitime katılmadılar.

Türkiye Sigortalı Erkekler Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonu 8  galibiyetle son sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediler Spor, Aliağpetkin Spor'u deplasmanda üst üste 6 mağlubiyetle 90-84 yenerek yönetimindeki ilk sınavını verdi. yeni teknik direktörleri Hakan Demir. Çok tehlikeli  bir galibiyet aldıklarını söyleyen Hakan Demir, "Bu galibiyet bizim ve kulübümüz için çok önemli. Aliağa çok iyi bir takım ve çok iyi oynadılar. Buraya gelen herkese karşı  iyi oynadılar. Deplasman maçları öncesi ligin dibi... Tabii bir moral bozukluğu vardı, bir belirsizlik vardı. Bizim yargımıza göre rakip daha güvenli bir takım. Maçta çok iniş çıkışlar oldu ama takımım  iyi tepki verdi" dedi.

Benim için de iyi bir başlangıç ​​oldu" diyen Hakandemir, "Takımımın neler yapabileceğini görüyorum. Umarım iyi olur. Manisa Büyükşehir Belediyespor çok iyi bir takım. Kulüp, çok iyi bir organizasyon. Gelir gelmez bu organizasyonun nasıl müthiş bir yere gelebildiğini gördüm. Umarım adım adım iyi bir yere gidebiliriz. Lig güzel, ligdeyiz ve lig daha da güzel olacak. Tabii bazı şeyler maçın sonunda olmamalıydı ama keşke olmasaydı. Güvenlik daha iyi olabilir. Aliağa'yı da tebrik etmek istiyorum. çok iyi oynuyorum Ekibimi tebrik ederim. Sanırım döndük" dedi. Aliağa Petkimspor-Manisa BŞB Aliağa Belediyesi Enka Stadı maçına tribünlerdeki gerginlik nedeniyle 25 dakika ara verildi, konuk ekip öndeydi. 50 saniye kala 87-84. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde maçın bitimine 50 saniye kala Belediyesporlu futbolcuların eş ve çocuklarının bulunduğu tribünlere çok sayıda cisim fırlatıldı, biri Paco Cruz'un 4 yaşındaki çocuğuna çarptı. Paco Cruz durumun farkına varınca tribünlere atlayarak ailesinin yanına gitti.