BEŞİKTAŞ, GHEZZAL sürecini yanlış yönetti

BEŞİKTAŞ, GHEZZAL sürecini yanlış yönetti

“GHEZZAL'ın parasıyla ilgili bir sorun yok. Beşiktaş  süreci yanlış yönetti. Ghezzal'ın kendisi korkunç bir iş çıkardı. Ghezzal kendine bakmadı ve dikkat etmedi. Bir futbolcuyla kontratınız varsa ve yılda 3 milyon euro ödüyorsanız Ghezzal'ı Pinkie'ye kadar takip ediyorsunuz. Ghezzal'ın sakatlığı onun hatasıysa, PSG'de oynasa ne derler? Bu sözleşmeleri imzalarken kulüp anahtarlarını oyunculara teslim etmemek. Kruse'nin röportajını izledim ve "Paramı alamazsam özgürüm" gibi satırlar vardı. Bu projeye ne dersiniz? Bu sözleşmeler kulübü oyuncu-menajere emanet eden sözleşmelerdir. Lalin'i Belçika'da gördünüz... Ghezzal sözleşmesi imzalandığında o anlamda bir sıkıntı vardı. Ghezzal'ın hatası Alex Teixeira'nın da başına geldi. Galatasaray maçında Weghorst da aynı hatayı yaptı. Kendisi cesaret etti ama öğretmen oynamayı reddetti. Profesör, oyuncunun Weghorst'a vurmaması durumunda güceneceğini düşündü. "

"CANER ERKİN İLE GÖRÜŞMEK YOK"

"Abubakar geçenler listesinde bile yoktu ama son anda seçildi. Henüz Carney Elgin ile  görüşme yok ama dün dündü ve bugün bugün. Bugün Türkiye'de sol bek sorunu yaşayan takımlara bir göz atalım. Roberto Carlos artık Kanel değil, Beşiktaş'ın sol beki olsa da  bu sistemde faydalı olması pek mümkün değil. Adrian bile değil. Tek sorun, hiçbirinin kalmamasıdır.

"ROSIER 'Kartal' olduğunu bilmiyordu"

"Rosier hızının, gücünün ve yeteneklerinin farkında değildi. Bir  tavuk kümesinde yaşayan bir kartal düşünün. Rossier de. Kartal olduğunu bilmiyordu. Şenol Güneş'in kapsadığı tek nokta Rosier'e bir kartalı hatırlattı. İlk geldiğinizde bu kişiyi göremediniz. Bu kadar hızlı fotoğraf çekemezsiniz. Gücünün farkında değildi. "

"Kamp bittikten sonra ayrılık netleşecek"

"Pistin Masuaku'dan ayrılacağı söyleniyor ama öğretmen ne dedi? Öğretmenin ifadesi doğrudur. İki oyun oynandı. Şimdi Antalya'da hazırlık maçlarının oynanacağı bir antrenman kampı var. Ardından Türkiye Kupası ve Ligi başlayacak. Bu sürecin başlamasından sonra geçen süre. Bu süreçte öğretmen tüm değerlendirmeler yapıldıktan sonra bir karar verir. Biri Saiss, Weghorst ve Masuaku hakkında bir şey söyleyebilir mi? Listede Redmond, Dele Alli gibi isimler yer alıyor. Şenol Güneş, Dele Alli'nin %30'unu kazanırsa lig biter. Dele Alli şu ana kadar iyi gidiyor.