Beşiktaş E-Spor kadrosu

Beşiktaş E-Spor kadrosu

Destek olmak, 16 ilden 200'ün üzerinde kız çocuğunun futbol eğitimine katkıda bulundu ve geçen sezon Vodafone Kadınlar için yaklaşık 57 lakh kazandı. Sponsor olunan 18 çocuk, lisanslı Beşiktaş futbolcusu olarak kız futbol takımında oynamaya hak kazanıyor. Bunlardan 12-16 yaş arası 2 çocuk U15  milli takımına, 5'i U15 milli takım antrenman kampına, 4'ü de U15 milli takım antrenman kampına davet edildi.

Şampiyonlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Espor, League of Legends Şampiyonlar Ligi 2023 Kış sezonu kadrosunu açıkladı. Beşiktaş Espor, üst koridorda Poss, ormanda Kireas, orta koridorda MGX ve alt koridorda ANDARIEL ve Goliath ile mücadele edecek. Beşiktaş Espor, geçen sezon takımda yer alan MGX orta koridor oyuncusunu bu yıl da kullanmaya devam etme kararı aldı. MGX,  Mayıs 2021'de Beşiktaş Esports akademi grubuna katılıyor. Bundan önce deneyimli oyuncu, Galatasaray Esports ve Galacticos gibi takımlarda forma giydi.

Ekipte, üst kulvarda sezonun konuşulacak olan Poss da var. 20 yaşındaki Koreli oyuncu Poss; CK, LPL, VCS ve diğer liglerde yer aldı. Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika için mücadele edecek. Ormancı olarak 2018 ve 2019 yıllarında Beşiktaş Espor'da rol alan başarılı Türk oyuncu Kireas ile anlaşma sağlandı. Kireas Papara, SuperMassive, 5 Ronin, Dark Passage ve Beşiktaş takımlarında forma giydi. Alt koridorda savaşacak oyunculardan biri de ANDARIEL. Endülüs; 5 Ronin, Galatasaray Esports ve Papara SuperMassive takımlarında forma giydi. Oynadığı takımlarda playoff tecrübesi de var.

Kariyerinin büyük bölümünü LCK liginde geçiren oyuncunun son kadrosu NS Challangers oldu. Yardımcı rolde ise bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Espor olarak oynayacak. Geçen sezon  Beşiktaş Akademi  ile Kış Akademisi Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Zetsu Takımı ile Koç Takımı işbirliğine devam edecek. Takımın hedefi sezonu iyi bitirmek ve EMEA kategorisini birinci bitirmek. Beşiktaş Espor'a bu sezon için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Spor yorumcuları Mustafa Demirtaş ve Uğur Karakullukçu, VOLE YouTube kanalındaki ilk tur programında Beşiktaş'ı değerlendirdi.