Beşiktaş, Dünya Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor

Beşiktaş, Dünya Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor

Çebi, artan borçtan da söz ederek, "Her cesur yürek için bir yoğurt yiyen vardır" dedi. "Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma yürürlükte. Daha sonra hangi şartlar aranır bilmiyorum. Bir sözüm yanlış anlaşıldı. Ben malı satıp kapatacağız gibi bir ifade kullanmadım. Bir borcu ödemenin farklı yolları vardır. Davaya bağlı kalın. Topluluklar yan yana duruyor. Satış da bir araçtır. Sevdiğimiz gibi değil" dedi.

Fas milli takımıyla Dünya Kupası'nda yarı finale yükselen Roman Sais için Chebi, "Dünya Kupası'nda finale oyuncu gönderdik. Bazıları ile ağlıyoruz, ile gülüyoruz. Seth harika bir iş başardı. Kaptan olarak gurur duyuyoruz. Umarım şampiyonluğu önce Katar sonra da burada kazanır" dedi.

Beşiktaş, Dünya Kupası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Siyah beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi de Antalya'daydı ve takımı yakından takip ederken teknik direktör Şenol Güneş ile görüştü.

Güneş-Çebi ikilisi, iki dönem arasındaki transfer döneminde yarım kalan alan için takıma uygun olacak oyuncuların transferi konusunda anlaşmak için bir araya geldi. Ayrıca görüşmede takımdan ayrılmak üzere olan bazı adayların da görüşüldüğü bildirildi. Sky Sports'tan Haberler; Bu sezon deplasmanda bulunan Manuel Neuer'in yerine  kaleci bulmak için Bayern Münih, Dominic Livakovic'i aradı. Bundesliga devlerinin Dominic Livakovic'in menajeri ile temasa geçtiğini belirtmek gerekiyor.

JOSEF DE SOUZA: İSTANBUL'DAKİ TÜM EKİPLERDEN DAVETİYE ALDIM

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Antalya'daki antrenman kampında açıklamalarda bulundu. Joseph, "Beşiktaş'a transfer olduğum dönemde İstanbul'daki tüm takımlar benimle ilgileniyordu. Ancak Beşiktaş bu ilgilerini resmen tersine çevirdi. Bunun ciddi ve önemli bir unsur olduğunu gösterdiler. tereddüt etmedim. Resmi teklifi burada imzaladım. Kim bilir, hayatımda verdiğim en doğru karardı. ifadesini kullandı.

SAISS durumunu netleştirdi

Faslı milli takım oyuncusu Beşiktaş Romances'ten müjde.32 yaşındaki stoper Portekiz'de Fas ile oynanan Dünya Kupası maçında sakatlandı Beşiktaş yetkilileriyle görüşün. Seth yetkililere ciddi şekilde yaralanmadığını ve Çin Süper Ligi maçlarını kaçırmayacağını söyledi. Portekizli Beşiktaş yıldızı Gedson Fernandez, Fanatik'e verdiği röportajda, "İnsanların benim transferimden memnun olması beni çok mutlu ediyor.