Beşiktaş direkt bir atağı reddedemez

Beşiktaş direkt bir atağı reddedemez

Beşiktaş'ta  bir sorun gözlemledim. Siyahlar ve beyazların anlaması gerekiyor. Beşiktaş'ta hız sorunu var. Beşiktaş, topla ya da topsuz rakiplerine oyun emri vermekte zorlanıyor. Beşiktaş topu alıp doğrudan herhangi bir hücum birimine, 6, 8, 10 veya geniş oyuncu hücumuna inemez. Doğrudan saldıramaz. Bu istatistikte  sondan ikinci sırada yer alıyor. Bu, Valerien Ismael'in zamanından beri yapmaya çalıştığı ve başaramadığı bir şeydi ve Şenol Güneş ile bunu başaramadı. Bu onun oyunu yönetmesini engelliyor. Topsuz yetersiz hareket kabiliyeti. Bu, belirli bir yarış oyununu, yani mobil oyunu, konumlar arası geçiş oyununu çok iyi oynamasını engelliyor.

Bu ikisi bir araya geldiğinde oyunu kontrol etmesi zorlaşıyor, Beşiktaş onu devreye sokarsa - ki bunu teknikerin çeşitli varyantlarıyla yapabiliyor - verim getirecek. Bunu yapmak için, topla iyi bir ilişkisi olan oyuncuların daha fazla topa sahip olmasına izin vermelidir. Bu gruba baktığımızda  topla ilişkisi çok yüksek bir oyuncu göremememiz üzücü. Tabi bu oyun belli bir seviyede tutulacak ya da transferlerle çözülecek. O yüzden Beşiktaş'ın bunu yapabilmesi için topa yakın oyuncuları değil, topla ve topsuz oyuna hakim olması, rakiplerini hareketlilikle hareket ettirmesi ve bulduğu boşlukları değerlendirmesi gerekiyor.

Hızlı hücum ortaları ve kontra golleri

Bence bu Beşiktaş için iyi bir çözüm, en azından  bahsettiğim transfer tamamlanana kadar Beşiktaş ceza sahasına inip direkt atak yaparsa, topu sahaya döndürmektense bire iki Temas. Ve onları eşleşen örgülerle giyerek saldırın. N'Koudou Redmond ve Muleka gibi koşucular, Gedson gibi pasörler ve Cenk gibi aktif forvetlerle. Beşiktaş'tan Premier Lig devlerine Manchester derbisinde oynamak için transfer olan Hollandalı golcünün planı başarısız oldu Beşiktaş'a sezon başında Burnley'den  kiralık olarak katılan golcü Walter Weghorst, üstün performansıyla bunu söyledi. performansıyla Çin Süper Ligi'nde en çok gol atan oyuncu oldu ve Dünya Kupası'nda  Hollanda milli takımıyla forma giydi. Vatandaşı Erik Ten Hag', Beşiktaş'ta 6 aylık maceranın ardından. Menajerlik yaptığı İngiliz devi Manchester United'a gitti. Red Devils'in bugün resmi web sitesinde ve personellerinden kiralık olarak açıkladığı Manchester City ile oynama planı başarısız oldu.