Başkan geldi ama yapabileceği tek şey 65 yaş üstü çalışanları emekli etmek oldu

Başkan geldi ama yapabileceği tek şey 65 yaş üstü çalışanları emekli etmek oldu

Bozuk olduğuna inandığı bir sistemde suyu tutanlara ulaşamaz. Başkanın bile değiştiremeyeceği bir yapıda hakem veya VAR kararlarını tartışmak mantıklı mı? Hayır. Bu çöküşün sonu yok. İnsanlara güven sağlanmadıkça ve insan hatası en aza indirilmedikçe daha çok kavga çıkacaktır. Hakemlik, ancak futbol yönetimi demokratikleştirilirse, liyakat temelli tavsiyelerle ve tüm yapı şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde denetlenirse gelişebilir. Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlar altında futbol giderek daha özel ve mekanize bir spor haline gelecektir. Bilgisayarda oynanan futbol canlı futbolun yerini alacak. O zaman huzur bulacak mıyız? Hayır! Daha sonra oyun yazılımını yazan kişilerin kasti hatalarını kontrol edeceğiz, zor durumdayız. Son olaylar bir kez daha gösterdi ki, deyim yerindeyse asırlık kulüp uyum içinde yaşıyor. Herkesin bir sonraki maçta öne geçmek için iddiada bulunduğu bir futbol sistemine sahip olmak adil değil mi? Hodli Mücadelesi! Olağanüstü bir seçim için toplanın. Birkaç aday arasından seçim yapın.

Beşiktaş'tan Arthur Masuaku'da hayal ürünü bir gelişme yaşandı.

Masuaku'nun devre arasında ayrılacağı söylendi, Masuaku önce Gaziantep'te asist yaptı, ardından Adana Demirspor'a karşı Ball maçında harika bir gol attı. 2.2 milyon euro ile 2.2 milyon euro arasında zorunlu alım opsiyonu olduğu ve bu konuda yeni bir gelişme olduğu anlaşıldı Beşiktaş ile West Ham arasındaki anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğu ve 25 maçlık satın alma zorunluluğunu kaldırdığı bildiriliyor. Masuaku yeni teklifi reddettiği için West Ham'ın da bu maddeden feragat etmeye istekli olduğunu belirtmekte fayda var. Talep edilmezse Masuaku, Yunanistan'ın teklifini değerlendirecek. Emre Kokadağ, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray maçında yanlış, Beşiktaş maçında ise doğru uygulamayı paylaştığını söyledi.

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kokadağ, VAR disk açıklaması hakkında konuştu.

Koçcadağ, "Federasyon Galatasaray maçı için yanlış, bizim maçımız için doğru VAR uygulamasını paylaştı. İki VAR kaydını aynı anda yayınlamak için başka bir sebep göremiyorum. Federasyonun başka bir amacı olsaydı, bu açıklanamazdı. Bu davranış mantıksız.