3. kez kendi kalesine gol kaydetti

3. kez kendi kalesine gol kaydetti

Beşiktaş, Çin Süper Ligi'nin 19. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Baş antrenör Şenol Güneş, maç öncesi siyah-beyazlılardan açıklamalarda bulundu. Weghorst'u söylemeye gerek yok. Şu anda sadece Weghorst'un hizmetlerini takdir ediyoruz. Daha önce de söylediğim gibi transferin ne zaman gerçekleşeceği bilinmiyor.

Transferin ne zaman, nasıl ve kimlerle yapıldığı bilinmiyor.

Tam olarak istediğimiz formatı oluşturamadık. Bu bizim sorunumuz. Değişim oluyor. Bugün iyi bir rakiple karşılaştık. İyi bir maç olacağını ve oraya gideceğimizi ve kazanacağımızı düşünüyorum. Oyun bitti! Çin Süper Ligi'nin 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'u  2-1 mağlup etti. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 16:00'da başlayacak. Maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma için VAR koltuğuna Serkan Tokat oturacak. BeIN Sports, Konyaspor- Beşiktaş karşılaşmasını canlı yayınlayacak.

Derbi öncesi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında söz düellosu başladı. Beşiktaş bu süreçte sessiz kaldığı için 2 hafta önce oynanan Gaziantep-Beşiktaş maçının VAR kaydını dahil ederek Beşiktaş'ı  dahil etmeye çalıştıklarını gördük. Bu, Beşiktaş'ı belirli tartışma konularına dahil etmek istemek anlamına geliyor. Beşiktaş'ın oyununda bugüne kadar o kadar çok hata yapıldı ki yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Nur Çebi ya da Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ, VAR kayıtlarının açıklanmasını istiyor. İki sezon önce  oldu, geçen sezon  oldu, bu sezon hatırlayın Alanyaspor maçında oldu ama FA VAR kaydını hiçbir şekilde  yayınlamadı. Şimdi Federasyon Sivasspor-Galatasaray rekorunun yayınlanmasına ve buna Gaziantep-Beşiktaş maçının eklenmesine karar verdi. Neden eklendiğini merak ediyorum. Ali Koç Bey'in basın toplantısında Beşiktaş maçını örnek aldığı söyleniyor. Şimdi Beşiktaş yönetiminden talep şu: "Madem maçlarımızı açıkladınız,  bu saatten sonra hepsini açıklayacaklar." Örneğin Beşiktaş, Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacak. VAR kaydını açıklayan Beşiktaş, Kasımpaşa'nın oyununda bariz bir hata olduğunu ve yapmasalardı Beşiktaş'ın haksızlığa yakalanacağını söyledi. Şenol Hoca, N'Koudou'nun duruşunun kırmızı kartla cezalandırılabileceğini söyledi, bu hakemin yorumu. Bizi bu sektöre çekmesinler ve yanlarına bırakmasınlar dedi. Beşiktaş'ı sektöre sürüklediklerini düşünüyorlar ve bu  yüzden Beşiktaş böyle bir tepki verdi çünkü seyircilerden hiç kimse Beşiktaş-Gaziantep maçının VAR kaydının sansürlenmesini beklemiyordu.