Vakıfbank’tan Emeklileri Sevindirecek Duyuracak!

Vakıfbank’tan Emeklileri Sevindirecek Duyuracak!
Ülke genelinde emeklilerin özellikle EYT yasasının yürürlüğe girmesi sonrasında promosyon kampanyası sunulduğu belirtildi. Bununla birlikte önde gelen bankalardan biri olan Vakıfbank, emeklilere özel bir promosyonun yapılacağı belirlendi.

Özel ve kamu bankaları arasında emeklilerin kendilerine çekilmesi kapsamında sık sık güncellemelerin olduğu vurgulandı. Bunun yanı sıra Vakıfbank’ın geçtiğimiz günlerde promosyon detaylarına da resmi sitede yayınlanacağı belirtildi. Vakıfbank’ın emekli promosyonları ile birlikte kampanyanın detaylarına göz atılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Promosyon Kampanyası

Vakıfbank tarafından yapılan duyurulara göre detaylar Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde paylaşımlar yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye Vakıflar Bankası tarafından yapılan anlaşmalara göre gelir ve aylık alan kişilere promosyon ödemesi gerçekleştirileceği belirtildi. Bu ödemelerin hem sigortalılar hem de hak sahipleri için olduğu da önemli noktalar arasında yer aldı. Bunun yanı sıra ödeme yapılacak olan kişilerin belirlendiği paylaşımlar da yapıldı.

Halihazırda emekli maaşını Vakıfbank üzerinden almayan kişilerin basit birkaç süreci takip etmesi gerektiği belirtildi. Bununla birlikte maaşların banka aracılığı ile alınması sonrasında da gerekenlerin yapılacağı vurgulandı. Fakat bu kapsamda taahhüt yapılması gerekiyor. Bu taahhüt yapıldıktan sonra aktarım işlemlerinin de başlatılabileceği belirlendi.

Emekli Promosyon Tutarları

Vakıfbank, resmi sitesinde paylaşmış olduğu duyurulara göre promosyon rakamlarını belirtti. Verilen bilgilere göre aylık emekli maaşı 3500 TL olanlara 3 yıl boyunca 3000 TL,

Aylık emekli maaşı 7500- 10 bin TL arasında olanlara 3 yıl boyunca 4500 TL,

Aylık emekli maaşı 10 bin TL ve üzerinde olanlara ise 3 yıl boyunca 5000 TL ek ödeme yapılacağı belirtilenler arasında yer aldı. Bu ek ödemeler ile birlikte herhangi bir sorun yaşanmaması sağlanacak.

Vakıfbank tarafından yapılan bu tekliflere göre olumlu sonuçlar alınacak. Emeklilere karşı alınan bu kararlar sayesinde ekonomik anlamda da birçok sıkıntının kolay bir şekilde aşılabileceğine vurgu yapıldı. Buna göre kişilerin de kolaylıkla bu işlemlerden faydalanmasının mümkün olduğu belirtilenler arasında yer almayı başardı. Vakıfbank tarafından sunulan bu tekliflerden kolay bir şekilde yararlanmak isteyenler için bankalarını da Vakıfbank’a alması gerektiğinin altı çizildi.