Seri Haberlerle son dakika haberleri farenizin ucunda!

Seri Haberlerle son dakika haberleri farenizin ucunda!
Önceden ülkemizi ve dünyayı derinden etkileyen bir olay akla gelirken yeni yayıncılık anlayışları nedeniyle artık en ufak bir gelişme dahi flaş haber olarak sitelere girilebiliyor

denilince aklınıza ilk ne geliyor? Önceden ülkemizi ve dünyayı derinden etkileyen bir olay akla gelirken yeni yayıncılık anlayışları nedeniyle artık en ufak bir gelişme dahi flaş haber olarak sitelere girilebiliyor. Tamamen ziyaretçiyi kandırmaya yönelik olan bu hareketler hem okuyucuyu siteden uzaklaştırıyor hem de interneti bir çöp yığını haline getirebiliyor. Manşetteki fotoğraf ile haber içeriği arasında büyük farklar olması da aslında bir siteye kısa vadede hit kazandırsa da uzun vadede ziyaretçinin uzaklaşması anlamına geliyor.

Serihaber.net işte bu noktada yayıncılık prensiplerine ve etik ilkelere kendini adamış ender haber sitelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Onlarca kategoride her gün yüzlerce yayınlanıyor. Haberlerin hepsi editörler tarafından inceleniyor ve düzenlenmeye alınıyor. Özgün ve objektif haberciliği kendine ilke edinen site, her zaman ziyaretçisine haberi en hızlı şekilde ulaştırmak için 24 saat çalışmaya devam ediyor. Ajanslardan akan yoğun haber verisine rağmen en önemli haberleri titizlikle inceliyor ve okuyucusuna ulaştırırken bunları da revize etmeyi unutmuyor.

Hem bay hem de bayan kullanıcılara hitap eden site kategorileriyle de bunu gösteriyor. Bayan ziyaretçiler için , güzellik önerileri, moda sayfaları, diyet listeleri, burçlar gibi geniş bir yelpazeye sahip. Sitede bulunan bayan editörler de bu konularda araştırmalar yaparak her zaman trend kelimeler üzerine çalışmaya devam ediyorlar. Spor kategorisiyle de baylar unutulmamış. Ligler başlamadan önce son dakika transfer haberleri, ligler başladıktan sonra da haberlerin yanı sıra puan durumu, fikstür, gol krallığı gibi birçok istatistiki veriyi de okuyucusuyla paylaşıyor. Bu sayede gelen bir kullanıcı tek bir site üzerinden hem haberlerini okuyup hem de ligler hakkında genel bilgiler edinebiliyor.

Site galeri haber sistemleri ve video galeri sayfalarıyla da desteklenmeye devam ediyor. Son zamanlarda popüler olan galeri sayfaları ile minimum yazı ile maksimum fotoğraf amaçlanıyor ve kullanıcılar az yazıyla bilgilendirilmeye çalışılıyor. Birbirinden farklı videolarla da eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız serihaber.net size yetecektir.

Genel yayın yönetmeni koltuğunda ise Arka Sıradakiler dizisinden de tanıdığımız oyuncu Temmuz Karikutal bulunuyor.