Onur Air Uçak Bileti İndirimi

Onur Air Uçak Bileti İndirimi
Ülkemizde havayoluyla seyahat edilmesini sağlayan havayolu firmaları arasında Türk Hava Yolları, Onur Air, Pegasus, Anadolu Jet bulunuyor. Bu firmalar en çok bilinen ve seyahat edilen havayolu firmalarıdır.j
 Özellikle Türk Hava Yolları en eski havayolu firmasıdır. Köklü firma olan Türk Hava Yolları’nın yan kuruluşu olarak ise Anadolu Jet bulunmaktadır. Anadolu Jet bilet fiyatı öğrenmek istediğinizde Türk Hava Yolları’nda bilet araması sırasında bilgi sahibi olabilmektesiniz. Bu havayolu firmaları seyahat eden yolcularına çeşitli kampanyalar sunmaktadırlar. Bunlardan biri mil kazandırmaları bulunmaktadır. Alarak uçuş yapan kişiler uçtukça mil toplamakta ve toplanan millerle ücretsiz olarak seyahat hakkı kazanmaktadırlar. Miller ise uçuşunuzu yapacağınız mesafeye göre değişmektedir. Mil hizmetinden yararlanmak isteyen havayolu taşımacılığıyla seyahat eden yolcular, mil hizmetini veren kuruluşlara üye olmalıdırlar. Tanımlama işlemleri sağlandıktan sonra her uçuşta mil kazanmak mümkün olacaktır. Mil kazanarak uçuş yapmak onur air veya thy uçak bileti almak kadar avantajlıdır.

Havayolu firmaları yolcularına günün erken saatinde ve gece uçuş yapma olanağı vermektedir. Havayolu firmalarının düzenlediği bu seferler sayesinde ekonomik uçak bileti almak mümkün hale gelmiş durumdadır. Sabah saatlerinde kişilerin uyanması zor olduğundan bu saatlerdeki seferlere yolcu kazandırmak amacıyla uçak bilet fiyatları diğer saatlere göre daha uygun fiyatlarda olmaktadır. Gece saatlerindeyse uçuş yapmayı insanlar çok fazla tercih etmez. Gece saatinde olan uçuşların yolculuk için hiçbir sakıncası yoktur. Havayolu firmaları gece uçuşu yapacak olan kişilere de bilet fiyatlarını daha uygun olarak sunmaktadır. Ekonomik fiyatta uçak bileti satın almanın başka bir yoluysa havayolu firmalarının internet sitelerini düzenli olarak takip etmektir. Firmalar anlık olarak kampanyalar yapabilmektedirler. Bunu takip eden kişiler, indirime giren uçak biletlerinden haberdar olmakta ve yararlanabilecek kişi sayısı dolmadan biletini satın almaktadırlar. Bu sayede diğer kişilerin yüksek fiyatlar ödeyerek satın aldıkları biletleri, takipte olan kişiler daha uygun fiyatlarda alabilmektedir. İndirimli olarak satın alınan uçak biletiyle, yüksek fiyatlarda alınan uçak bileti arasında fark bulunmamaktadır. Hatta biletini kaç liraya alırsa alsın her yolcu uçaktaki koltuğunu uçuşa 24 saat kala seçmeye başlamaktadır. Bu nedenle kimsenin bir başkasına karşı ayrıcalığı bulunmuyor.

Türk Hava Yolları, Anadolu Jet havayolu firmaları kadar sefer düzenleyen ve filo sayısı fazla olan diğer bir firma Onur Air’dir. firması, müşterilerine düzenli olarak hizmet vermekte ve konforu hat safhada tutmaktadır. Onur Air havayolu firmasını kullanacak olan yolcular, firmanın web sitesini kullanarak uçuş seferlerini kontrol ederek, biletlerini satın alabilir ya da rezervasyon yaptırabilirler. Ülkemizde tercih edilme oranı yüksek olan Onur Air firması, yurt içi ve yurt dışı seferleriyle yolcularına uçuş yapma olanağı veriyor. Tercih ettiğiniz havayolu firmaları kaptanları, hostesleri ile uçuş sırasında yolcularına bilgi vermektedirler. Uçağın kaptanı yolculuk sırasında yolcularına ne kadar mesafe gidildiğini, ne kadar mesafe kaldığını, hızını ara ara belirtmektedir. Bu sayede yolculuktan korkmadan, bilgili bir şekilde seyahat edilmesi amaçlanmaktadır.

Biletinizi İndirimli Almak İçin Giriş Yapın : http://www.ucakbiletbayi.com