İnternet haberciliği gazetecileri geride bıraktı

İnternet haberciliği gazetecileri geride bıraktı
İçinde bulunduğumuz çağ dijital çağ olarak ifade edildiği için eğitim faaliyetleri kültür sanat faaliyetleri alışverişi aktiviteleri ve bireylerin günlük yaşamda yaptıkları birçok iş ve işlem dijital platformlara bu anlamda iletişim faktörleri de dijital platformları uygun bir şekilde dizayn edilmeye başlandı.

İçinde bulunduğumuz çağ dijital çağ olarak ifade edildiği için eğitim faaliyetleri kültür sanat faaliyetleri alışverişi aktiviteleri ve bireylerin günlük yaşamda yaptıkları birçok iş ve işlem dijital platformlara bu anlamda iletişim faktörleri de dijital platformları uygun bir şekilde dizayn edilmeye başlandı. Geleneksel iletişim faktörleri arasında yer alan televizyonlar ve gazeteler yerini  almak için internet platformlarına bıraktı. Özellikle de kağıt ve matbaa üzerine faaliyet yürüten dergi ve gazetelerin yerini internet haberciliği ve internet gazeteciliği aldı. Bu aynı zamanda yurtdışından döviz ile alınan gazete kağıtlarının ve çevresel duyarlılığı olan bireylerin gazetelere olan yönelimini azalttı. Bireyler artık 7gün 24saat yanlarında bulunan bilgisayar telefon tablet gibi cihazlarıyla diledikleri an diledikleri saatte haber eve doğru bilgiye erişme fırsatı yakaladı.

Medya Haber internet haberciliğinin yeni adresi oldu

haberlerinden ekonomi haberlerine teknoloji haberlerinden son dakika haberlere kadar birçok alanda faaliyetlerini yürütmeye başladı. Gazetecilik etik ve ahlak ilkelerine bağlı kalarak doğru bilgiye hızlı bir biçimde vatandaşlara ulaştırmayı hedefleyen Medya Haber güvenilir kadrosu ile Türkiye'nin ve dünyanın gündemine ilişkin tüm gelişmeleri okuyucular ile buluşturdu.