ERDOĞAN'DAN MEMUR VE EMEKLİYE 1 MAYIS MÜJDESİ GELİYOR

ERDOĞAN'DAN MEMUR VE EMEKLİYE 1 MAYIS MÜJDESİ GELİYOR
SON DAKİKA - ERDOĞAN'DAN MEMUR VE EMEKLİYE 1 MAYIS MÜJDESİ GELİYOR - Memur ve emekli Temmuz 2023 zammı için hesaplar şimdiden yapılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs'ta yeni bir müjde vereceği Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacağı ifade edilirken, üç formül üzerinde durulduğu belirtiliyor. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, A Haber canlı yayınında detayları anlattı..

Ocak 2023 zam döneminde refah payı ile maaşlarına yüzde 30 artış yapılan memurlar için Ankara kulislerinden yeni bir haber geldi. Buna göre memurlara 2 ila 3 bin lira arasında seyyanan zam yapılmasının gündemde olduğu belirtildi

KULİS BİLGİSİNİ A HABER'DE PAYLAŞTI

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, konu ile ilgili A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan satır başları;

Orada bir konuşma yapacak. Programda var konuşması ve orada bazı müjdeler vermesi bekleniyor. Bu müjdeler üzerine bazı çalışmalar da var.

Veya Temmuz ayı için hem seyyanen zam hem de artı enflasyon artışı gelebilir. Özellikle en düşük memur maaşlarından başlamak üzere yukarı doğru. Yine diğer emeklileri SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de bir refah payı müjdesi gelebilir.

KAYNAK : AHABER