Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilat üyelerine ikinci tur talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilat üyelerine ikinci tur talimatı
AK Parti il başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları ve belediye başkanlarını online toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimatlarını sıraladı, ikinci tur için rehavet uyarısı yaptı. Erdoğan, "Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek" dedi.

Cumhur İttifakı, geçtiğimiz pazar günü yapılan tarihi seçimi önde tamamladı.

Seçim ikinci tura kalsa da AK Partili isimler, 11'inci zaferde büyük rol oynadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; il başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları ve belediye başkanlarını online topladı, hem teşekkür etti hem de ikinci tur için talimatlarını verdi.

"Demokrasi şölenini taçlandıracağız"

Rehavet uyarısı yapan Cumhurbaşkanı, şöyle konuştu:

"İl başkanlarımızı ve yönetimlerini, ilçe başkanlarımızı ve yönetimlerini, sandık kurulu üyelerimizi, müşahitlerimizi, bizimle birlikte süreci yönetenleri tebrik ediyorum. İnşallah aynı gayreti daha fazlasıyla 28 Mayıs'ta göstererek bu demokrasi şölenini taçlandıracağız. Seçim koordinasyon merkezlerimiz, Cumhur İttifakı ortaklarımızın da katkılarıyla çalışmalarını hiç ara vermeden yürütecektir.

"En küçük rehavete kapılmayın"

Gerek teşkilatlarımızın programlarıyla, gerek milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın kendi müstakil programlarıyla sıkı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete, boşluğa meydan vermeden aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Karşımızdakileri görüyorsunuz. Seçimi açık ara geride bitirdikleri halde suyu bulandırmak, milli iradenin üzerine gölge düşürmek için her şeyi yapıyorlar. Emin olun, 28 Mayıs'a kadar da bu tavırlarını devam ettireceklerdir.

ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilat üyelerine ikinci tur talimatı