Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Parti yaparak açıkladılar

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Parti yaparak açıkladılar
Ünlü oyuncu Ezgi Mola ve işletmeci Mustafa Aksakallı'nın mutlu evlilikleri ve bebek heyecanı tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Cinsiyet partisiyle sürpriz bir şekilde açıklanan cinsiyet haberi, ünlü isimlerin katılımıyla eğlenceli bir kutlama atmosferine dönüştü. Detaylar haberimizde...

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ve işletmeci Mustafa Aksakallı, mutlu bir birliktelik sürdürürken, evliliklerini dünyaevine taşıyarak bir adım daha attılar. Ardından da hamile olduklarını açıklayan çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için yakın dostlarıyla birlikte düzenlenen bir cinsiyet partisinde buluştu. Partiye katılan ünlü isimlerle birlikte eğlenceli anlar yaşandı ve heyecanla beklenen haber paylaşıldı.

ERKEK BEBEKLERİ OLACAK!

1

Cinsiyet partisi sonrası Enis Arıkan, organizasyonu üstlendiğini ve bebeğin cinsiyetini sadece kendisinin bildiğini açıkladı. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın ailesi daha önce haberdar olsa da arkadaşlarının bu sevinci yeni duyacağını belirten Mola, küçük numaralarla kaçmak yerine bu mutluluğu paylaşmak istediğini ifade etti. Parti, Alaçatı'da gerçekleşirken, ünlü isimlerin de katılımıyla birlikte neşe dolu bir atmosfer oluştu.

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, birlikte geçirdikleri dört yılın ardından evlilikle taçlandırdıkları ilişkilerine şimdi bir bebekle yeni bir heyecan katıyorlar. Murat Boz, Gupse Özay, Berkay, Özlem Ada Şahin, İbrahim Büyükak, Sinan Engin, Oğulcan Engin Eser Yenenler ve Berfu Yılmaz gibi ünlü isimlerin katıldığı parti, çiftin bu mutlu sürecine renk kattı. Herkes, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın bebeklerini kucağına alacakları günü heyecanla bekliyor.