TRT 1'in o dizisinde ortalık karıştı! Ağızları açık bırakan itiraf ekrana kilitleyecek

TRT 1'in o dizisinde ortalık karıştı! Ağızları açık bırakan itiraf ekrana kilitleyecek
TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde yaşanan o gelişme ağızları açık bırakacak. 4. bölüm fragmanını izleyenler sabırsızlıkla yayın gününü beklemeye başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber ekranlarda yeni diziler peş peşe yayınlanmaya başlandı. Bununla beraber TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz kısa sürede yoğun ilgi gördü. Serkan'ın Alize'ye yaptığı şok edici itiraf ile beraber izleyiciler şoka girdi. 4. bölüm fragmanında ki o sahne yürekleri ağza getirecek.

Yapımcılığını Uğur Türkmen ve Nazlı Heptürk'ün üstlendiği yeni dizide Selen Soyder ve Hakan Yılmaz'ın partnerliği ekranlara yansıtılıyor. Senaryosunu Tuna Kıygı ve Gülbike Sonay Üte'nin kaleme aldığı dizisi 4. bölümüyle ekranlarda yerini alacak.

Kendi düşen ağlamaz

Serkan'ın yağacağı itiraf heyecanı üst seviyelere taşırken dizinin gidişatı değişecek. Sürükleyici hikayesiyle kısa sürede yoğun ilgi gören dizinin beklenen fragmanı yayınlandı. Her hafta Perşembe günü saat 20.00'da ekranlarda olan dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu.