Teşkilat dizisinde taşlar yerinden oynayacak! Ünlü oyuncu apar topar kadrodan ayrıldı: Yerine gelecek isim...

Teşkilat dizisinde taşlar yerinden oynayacak! Ünlü oyuncu apar topar kadrodan ayrıldı: Yerine gelecek isim...
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta beklenmedik ayrılık yaşandı. Herkesin severek izlediği o isim veda etti. Yeni sezonda olmayacak o isim ve yerine gelecek oyuncu belli oldu. İşte detaylar...

İzlenme rekorları kıran ve reyting sıralamalarında zirvede bulunan Teşkilat dizisinde yeni sezon hazırlıkları başladı. TRT1 ekranlarının popüler dizisine olan ilgi gün geçtikçe artarken Halit Başkan karakterini canlandıran Turgut Tunçalp'in diziden ayrılacağı bilgisi geldi.

Teşkilat dizisinden ayrılacağını duyuran Tunçalp, farklı rollerde yer almak ve yeni projeler üzerinde çalışamalar yaptığı gündeme geldi. Bu ayrılık sonra izleyici yerine gelecek ismin kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte tüm bilgiler haberimizde.

Teşkilat ayrılığı

OYUNCUDAN VEDA AÇIKLAMASI GELDİ

Başarılı isim, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yapımcılar Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'a başta olmak üzere herkese teşekkürlerini ileten Tunçalp, Tims&B ailesiyle yollarımız tekrar kesişmesini dilerim diyerek ayrılığını duyurdu.

Yaşanan ayrılık sonrası izleyicilerden tepkiler çığ gibi büyüdü. Turgut Tunçalp'in ayrılığıyla beraber yeni sezonun nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Bununla beraber yeni ismin katılıp katılmayacağı ise araştırma konusu haline geldi. İzleyiciler, bu gelişme sonrasında gelecek bölümlerde neler olacağına dair sabırsızlanıyor.