Survivor 2016 gönüller SMS oylaması sonuçları 1.kim oldu kim kaç oy aldı acunn.com'da açıklandı

Survivor 2016 gönüller SMS oylaması sonuçları 1.kim oldu kim kaç oy aldı acunn.com'da açıklandı
Survivor gönüller SMS oylaması sonuçları 1.kim oldu kim kaç oy aldı acunn.com'da açıklanacak.Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşanacak.
Survivor gönüller SMS oylaması sonuçları 1.kim oldu kim kaç oy aldı acunn.com'da açıklanacak.Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşanacak.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'da bu akşam eleme heyecanı var.Dominikte devam eden yarışmada eleme potasına giren isimlerde belli oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllerden bir kişi adaya ve 1 milyon TL hayaline veda edecek.Gönüller takımı dokunulmazlığı kaybetti ve ada konseyinde Gizem Kerimoğlu'nun adı çıktı.

Gizem Kerimoğlu ile birlikte eleme potasına giren diğer isimler Serkay ve Damla oldu.Bu 3 adaydan en az oyu alan yarışmacı adaya vefa edecek.



Gönüller SMS oylaması acunn.com'da açıklanacak ve vereceğimiz linkten sizde sonuçları öğrenebileceksiniz.

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?



Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğl Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?



7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü; 1.78 boyunda 76 kiloda İzmir Tire doğumlu bir kişidir. 2016 Survivor yarışmasında halktan biri olarak katılan Serkay Tütüncü; yarışmada iddialı olduğu yolunda söylemler vermektedir. Amatör olarak futbol oynayan Serkay Tütüncü; Survivor yarışmasında beklenen performansı sağlayacaklar arasında yer alabilecek mi?

Zorlu ve açlıkla mücadele ve oyunlar; yarışmanın temeli olarak gözetilirse dayanma gücünü ve hayatta kalma mücadelesini gösteren oyunu kazanabilecek. Gönüllüler takımı oldukça zayıf olarak görünse de oyunları kazanmakla bu gücü kazanabilirler. Ünlüler takımında çok fazla sporla uğraşan ve mücadeleci kimliğe sahip kişiler bulunuyor. Bu seneki Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı oldukça farklı bir kadro oluşturmuş. Artık yarışmanın kalitesi ve gidişi ile bu düşünceler yok olur mu şimdiden bilemeyiz.Yarışmaya 7 Şubatta başlanılıyor. İlk bölümüyle ekranlarda olacak ve tekrar Survivor heyecanı başlayacak. Ekranların başında binlerce seyirci bu yarışmayı merakla izleyecek. 

DAMLA CAN KİMDİR?



Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Dala Can; 27 yaşında, 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.