Rising Star 2016 başvurusu nasıl yapılır başvuru yap!

Rising Star 2016 başvurusu nasıl yapılır başvuru yap!
Rising Star 2016 başvurusu nasıl yapılır başvuru yap!
Rising Star Nedir? Rising Star Yükselen Yıldız anlamına gelmektedir. Türkiye’nin yükselen yıldızının aranacağı yarışma için nefesler tutulmaya başlandı.Rising Star Türkiye yarışması katılım ve başvuru formu için adresini tıklayınız.

Öykü Serter'in sunuculuğunu yapacağı Rising Star’ın jürisinde Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner bulunuyor.


Rising Star Türkiye, birçok ülkede Rising Star adı ile yayınlanan ve 3 Ağustos 2015'te Türkiye'de tv8'de yayınlanmaya başlanan, yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, ses yarışması programıdır.


Yarışmanın kuralları[değiştir | kaynağı değiştir]
Yarışmada 4 kişilik jüri vardır. Ayrıca izleyiciler de oylarıyla jürilik yapacaklar. Yarışmacı ise sahnede tek başınadır. Ta ki, jüriden geçerli oyu almaya çalışmaktadır. Led ekranın kalkması yarışmacıların alacağı oya bağlıdır. Yarışma sahnesine çıkan her yarışmacı performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı kaldırmaya çalışacak.

İnteraktif bir stüdyodan ekrana gelecek olan Rising Star Türkiye’de; akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan tv8 yan ekran uygulaması ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar verecek.