Kısmetse Olur 'un damat namzeti Semih Kurtulmuş kimdir!

Kısmetse Olur 'un damat namzeti Semih Kurtulmuş kimdir!
Kısmetse Olur'un damat namzeti Semih Kurtulmuş kimdir?Kısmetse Olur programı yarışmacısı Semih Kurtulmuş gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Kısmetse Olur programında yarışan Semih Kurtulmuş kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.
 Kısmetse Olur damat namzeti Semih Kurtulmuş kimdir?Kısmetse Olur programı yarışmacısı Semih Kurtulmuş gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Kısmetse Olur programında yarışan Semih Kurtulmuş kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.
 
Kısmetse Olur 18 Ocak Pazartesi günü yeni bir haftaya başladı. Bu hafta hem damat adaylarına hem de gelin adaylarına bir sürpriz yapıldı. Eve yeni bir damat adayı geldi.
 
Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz haftalarda eve Fatma’nın veda etmesi üzerine Serhan’da Fatma ile birlikte evden ayrılmak istediğini söylemiş ve kendi isteği ile Kısmetse Olur evine veda etmişti. Böylece kızlar ve erkekler arasında denge bozulmuş 8 kız 7 erkek kalmıştı.
 
Kısmetse Olur’da yeni bir haftaya başlanırken eve yeni damat adayı Semih geldi.



 
Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş Kimdir?
 
Semih Kurtulmuş 24 yaşında ve mağazacılık işi ile ilgileniyor. Erkek giyim üzerine bir mağazası olduğunu dile getiren Semih Tekirdağ Çorlu’dan geliyor.
 
Semih hakkında detaylı bilgileri önümüzde ki günlerde kendisini tanıdıkça öğrenmeye devam edeceğiz.
 
Pazartesi günleri Kısmetse Olur’un kırmızı oda görüşmeleri yapılıyor. Semih ilk geldiği gün kırmızı odaya gelin adaylarından Nur’u davet etti. Nur’u kendine yakın bulduğunu ve tanımak istediğini belirten Semih ile Nur arasında ilerleyen günlerde bir yakınlaşma yaşanır mı bunu hep birlikte göreceğiz.
 
Eve yeni damat adayının gelmesi dengeleri değiştirecek mi?
 
Kısmetse Olur evinde yeni bir haftaya başlamanın heyecanı yaşanırken çiftler arasında bu hafta nelerin yaşanacağı hangi gelişmelerin olacağı da merak konusu.
 
Hepsi ve daha fazlası Kısmetse Olur’un hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni bölümlerinde karşımızda olacak.