Kimse bunu beklemiyordu! Gönül Dağı Dizisi Oyuncusu Hayatını Kaybetti...

Kimse bunu beklemiyordu! Gönül Dağı Dizisi Oyuncusu Hayatını Kaybetti...
Reyting rekorları kıran Gönül dağı dizisinde önümüzdeki bölüm ölüm olacak, severek izlenen dizide sizce kim ölecek ?

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları ekranlara geliyordu. Her bir karesi kaçırılmadan takip edilen Gönül Dağı dizisinden yeni bir haber geldi. O oyuncunun diziden ölerek çıkacağı düşünülüyor. işte yeni sezonda insanların merakla beklediği ilk bölümde yaşanacaklar.

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı 17 Ekim 2020 tarihinden bu yana ekranlarda yer alıyordu. Aile, dram ve romantik türü de barındırıyor. Türk televizyonlarının en sevilen yapımlarından biri olan ve yazarlarını Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek kaleme alınan dizisi Köprü film tarafından yapımcılığı üstleniliyor. Ferhat Evsizin yapımcılığını yaptığı ve yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın bulunduğu biliniyor. Gönül Dağı dizisinin başrollerinde ise Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk yer alıyor. İlk bölümünden bu yana oyuncu kadrosunda bulunan dizinin Elif’i bu sezon amcaoğullarının sonradan ortaya çıkan Veysel abisi yani Kenan karakteriyle evlenmiş ve başroller arasına girmişti. Elif’in babası ortaya çıktı ve bir rahatsızlığı olduğunu belirtti. Bunun üzerine Elif babasına böbreğini vermişti. Birkaç bölüm önce Kenan’la evlenip mutlu olan Elif rahatsızlanmış ve hastalanmıştı. Bu durum Elif’in ölerek diziden ayrılacağı söylentilerini gündeme getirdi.

Elif Diziden Ayrılacak Mı?

Gönül Dağı dizisinde Elif hemşire karakterine de Zümre Meğerli’nin hayat verdiği biliniyordu. Elif hemşirenin diziden ayrılıp ayrılmayacağı hastalanması ile birlikte araştırılmaya başladı. Ancak yapım ekibinden veya senaristten herhangi bir açıklama henüz gelmedi.